Jump to content

Dadadia

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Dadadia objavio

  1. A može li on iskoristiti moj postupak, grebanje, par dana prije toga iskoristiti protiv mene kao argument da sam i ja njega napala pa mi czss neće htjeti pomoći? Hoću li to ako odem na razgovor tamo spomenuti? Zašto je policija rekla da bi i meni pisali prijavu na dan kad me lupao a ja se branila? Ako odem u czss hoće li mi oni sigurno pomoći i na koji način?
  2. Smijem li se obratiti centru za pomoć kad on viče na mene i vrijeđa me? Jeli to ubuduće dovoljan razlog da odem s djetetom potražiti pomoć ili mi tu nitko ne može pomoći? Molim vas, pod stresom sam i ne znam što da radim. Mogu li ako postoji način da odem pričekati da ode nagdje van i da spremim osnovne stvari i da onda napustim kuću i gdje mogu otići?
  3. Poštovani! Muž i ja imamo desetomjesečno dijete a ja sam u šestom mjesecu trudnoće. Muž me konstantno vrijeđa i viče na mene a do prije tri mjeseca se znao napiti i pijan doći doma što nije nimalo ugodno ni za mene ni za naše dijete. U zadnje vrijeme se ne napija međutim zna biti vrlo grub i bezobrazan. Istina je da sam ja njega nakon što me izvrijeđao ogrebala par puta jer mi je teško uvijek slušati nove uvrede i vikanja. To se dogodilo prije par dana. Jučer nakon njegovih uvreda tipa kurvo, kravo, ti nisi nikakva majka, neodgovorna si ništa ne radiš, trebalo bi te samo jebati i slično ja sam pukla i rekla mu da odlazim u Karlovac. Kanila sam otići kod prijateljice. Roditelji su mi dali do znanja da me ne mogu primiti trudnu sa djetetom jer bi im to bila velika sramota. U očaju ja sam mu htjela ostaviti dijete jer ne znam koja mi je druga opcija. Na moje riječi da odlazim, zaključao je vrata, ja sam posegnula za ključem na što me je počupao za kosu, lupio glavom o zid, ja sam ga počupala nazad. On me opet gurnuo i opalio mi tri šamara. Nakon toga me bacio na krevet i legao na mene i nastavio me čupati. Zvala sam policiju. Policija je došla napravila zapisnik i rekla mi je da smo podjednako krivi za to nasilje taj dan i da sam i ja njega napala. Ja sma rekla da je to bilo u samoobrani a oni su rekli da sam ja neodgovorna majka što sam mu htjela ostaviti dijete i da nešto sa mnom nije u redu ako nemam kamo odvesti dijete. Ja njega zbilja nisam prva napala. Na kraju je policajac rekao da neće ništa pisati i da ako bi pisao da bi pisao kaznenu prijavu i protiv mene i protiv njega što mi nije jasno zašto. Kad sljedeći put dođe do nasilja zar se ne smijem braniti? S nasiljem je on počeo još odavno u mojoj prvoj trudnoći kad me pijan davio i bacao na krevet. Tada nisam nikako reagirala, bila sma zbunjena. Ne znam koja su mi prava, jeli policajac postupio ispravno, mogu li me oni prijaviti za nasilje na osnovu njegove izjave da sam ja njega izgrebala par dana prije toga iako sam bila isprovocirana. Kako da se izvučem iz te situacije? Smijem li odlučiti da više ne vodim ljubav s njim? Što je sa njegovim svakodnevnim vrijeđanjem i vikanjem kojega će zasigurno još biti. Mogu li otići samo zato što me uvijek prvi počne vrijeđati i što svi njegovi razgovori završavaju vikanjem i vrijeđanjem mene. Ne želim živjeti u toj situaciji niti svom djetetu pružati iz dana u dan takve scene. Molim vas najiskrenije za pomoć. Bojim se, ne želim ostati bez djeteta ali ne mogu trpiti njegovo omalovažavanje. Čak sam razmišljala o bijegu na ulicu iako znam da to nije pametno ni odgovorno ponašanje ali ne mogu više trpiti sve te uvrede. Unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija