Jump to content

Tonal

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zanima me može li osoba koja je hrvatski državljanin , a ima boravište u Sloveniji i vlasnik je tvrtke u Ljubljani u Hrvatskoj voziti vozilo sa slovenskim registarskim tablicama ukoliko je vozilo u vlasništvu tvrtke kojoj je on vlasnik.
  2. Policija je bila i ja sam potpisao zapisnik. Rješenje još nisam dobio , ali svoju krivnju ne mogu nijekati jer se nisam uspio zaustaviti na vrijeme , a vozilo ispred mene je zakočilo da propusti autobus koji je izlazio sa stanice. Znači , ja sam svjestan da sam kriv i spreman sam platiti za štetu koja je nastala , ali realnu cijenu. Zato me zanima da li postoji neki način da zatražim ponovnu procijenu ili nešto slično , kako bi se preispitala visina utvrđene štete.
  3. Prije nekoliko mjeseci bio sam sudionikom prometne nezgode pod utjecajem alkohola. Sada sam od osiguravajuće kuće dobio regresno potraživanje u iznosu od 34000,00 kn za štetu koja je "kao" nastala.Svjestan sam toga da vožnjom pod utjecajem alkohola gubim prava iz osiguranja , ali ni u najcrnjim slutnjama nisam mislio da šteta može biti veća od petnaestak tisuća kuna. Koje su moje mogućnosti da se žalim i da prigovorim na taj iznos jer mislim da je osobi koja je sudjelovala u prometnoj nezgodi neopravdano priznata totalna šteta za vozilo koje je bilo staro , ali se realno moglo popraviti za puno manji iznos. Ne bježim od svoje odgovornosti i spreman sam platiti realan iznos štete ali me smeta da ako netko ima "vezu" u osiguravajućoj kući da mu se procijeni totalna šteta mene prisiljava da to i prihvatim.
  4. Pozdrav svima od novog člana.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija