Jump to content

spumad

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nisam znala da nema stresa na poslu tajnika u školi. Možda sam izuzetak ili radim u pogrešnoj školi. Kavu mogu popiti, mogu dobiti i dan kad god mi treba jer godišnjeg imam iz prošle godine. Ne znam tko se bavi zaštitom na radu, zaštitom od požara,haccp sustavom,jelovnicima, liftovima, mastolovcima, financijskim planovima, pružanjem prve pomoći, traženjem izgubljenih stvari, neljubaznim roditeljima, računalima koji ne rade, tonerima - kojih nikad nema dosta i koje malo tko zna zamijeniti,učiteljima koji žele nekome prenijeti svoje frustracije po održanom roditeljskom sastanku, pedagoškim mjerama i tko zna čime sve ne. Da, zaboravila sam zbirke osobnih podataka, e-matice i tako to. Radim taj posao 20 godina i prošla su vremena idile u školama. Volim taj posao, ali me sve više icrpjuje.
  2. Hvala, to bi moglo biti fizičko rješenje. Imamo učenika u kolicima koji ponekad koristi pješački ulaz. Postoji li nekakva mogućnost da se prostor definira kao pješačka zona?
  3. Školsko dvorište i igralište pogodan je prostor za rolanje, vožnju biciklom i nažalost vožnju motorom. Cjelokupan prostor je ograđen s dva pješačka ulaza i jednim kolnim ulazom za vozila. Pješačke ulaze ne možemo zaključati jer služe za ulazak djece. Postavili smo table s natpisom da je zabranjena vožnja motorom. Prometna policija kaže da ne može uredovati jer dvorište nije cesta. Ima li netko savjet kako riješiti problem?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija