Jump to content

cuki1

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zar baš nitko ništa ne zna o toj temi? Molim vas samo savjet otkuda početi. Hvala
  2. Imam 45 god.moj očuh 62 god. Bio je nešto mlađi od moje pokojne majke. Nije mi službeno očuh, a nije niti legalizirana vanbračna zajednica sa svjedocima. Sobzirom da nema djece i ne kani se ženiti, a ja sam mu preko bilježnika dala pravo uživanja bez prava prodaje jednosobnog stana naslijeđenog od majke, željela bih nekako pravno riješiti naš odnos. On me već 30 godina smatra kćerkom i moje dijete unukom i on mi je najbolji prijatelj, brat, otac sve u jednom. Razmišljam o riješenju o posvajanju. On nema nekretnina, ali radi njegove sreće, a kasnije lakšeg sređivanja ostavine, raznih papirologija, jednog dana ukopa, zanima me što trebam napraviti. Moja oba roditelja su pokojni, a bila sam jedinica, dakle nemam nikakvih zapreka. Hvala unaprijed.
  3. Da li netko zna postoji li još ili primjenjuje li se zakon na Hzzo-u kojim se dobiva povrat djela sredstava (bilo je to oko 850,00 kn) po računima za ukop npr, roditelja? Gdje bih to mogla provjeriti? Hvala
  4. Molim pomoć. Da li imam pravo na godišnji nakon 6 mj rada, početak rada je bio 01.09.2008. i koliko dana? 6 mj. je isteklo 01.03.2009. god. Rad je bio produživan uz redovnu prijavu svaka tri mjeseca, bez prekida a traje i dalje.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija