Jump to content

slavonka_

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je slavonka_ objavio

  1. sve,od kupaone,poda,zidova....struja,voda...
  2. živimo u stanu njegovih roditelja,tj. oni su vlasnici.. kako se mislim razvesti,naravno da tu neću ostati živjeti,ali...imam li pravo tražiti dio uloženog novca jer se ulagalo,obzirom da se tu živjelo 10 zajedničkih godina?
  3. molim precizni odgovor....... u prometnoj,u kojoj osoba A nije kriva(postoji policijski zapisnik o tome),a ima tjelesne ozljede(dokumentirano od strane liječnika),dakle....od koga ta osoba ima pravo tražiti naknadu?da li samo od osobe koja je kriva,tj njezine osiguravajuće kuće,da li I od svoje osig. kuće i isto tako svog životnog osiguranja? hvala!
  4. pa naravno da se ne može kontrolirati,uostalom kocka je okarakterizirana kao ovisnost veća nego o heroinu... šta to nije dovoljno za sud? jer,koliko znam....uvijek je ista priča...majka dobije skrb nad djetetom jedino ako nije ovisnica o npr. alkoholu,drogama i sl.? šta bi ovdje bilo drugačije?!!!! niti jedan ovisnik ne može biti racionalan i prizemljen,a kao takav ne može skrbiti o djeci,ili se ja ovdje tješim,zanosim..što li?
  5. u pitanju je kocka.... i naravno da mogu dovesti svjedoke na sud koji će to potvrditi...i ne radi se o malim svotama...
  6. dvoje djece,otac ovisnik(nebitno čega),živimo u stanu kojeg je vlasnik njegov roditelj,u slučaju razvoda,ja bi išla u podstanare,radim.....ima li šanse da on dobije djecu,obzirom da ima riješeno stambeno pitanje za razliku od mene,ili je za sud dovoljno to što je ovisnik?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija