Jump to content

ana-horvat

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Popis literature za povjernika zastite od pozara
  2. Po nekim saznanjima su mi rekli da se to polaze na ksaveru
  3. Gdje se to polaze u Zagrebu? Da li je to na Ksaveru? Mene zanima za državne službe Od čega se sastoji ispit iz pismenog ili usmenog dijela? Jer se mozda pise kakav seminar? Kada su inace rokovi iz ispita? Potrebna literature?
  4. Kao maloljetna osoba dobila sam sudski ukor i prošlo je više od 20 godina, pisala sam policiji zamolbu odjelu kriminalisticke evidencije za brisanje iz krim evidencije.A oni su mi poslali odgovor da dostavim pravomoćno rješenje( orginal ili kopiju ) Što mi je činiti?
  5. Kao maloljetna osoba dobila sam sudski ukor i prošlo je više od 20 godina, pisala sam policiji zamolbu odjelu kriminalisticke evidencije za brisanje iz krim evidencije.A oni su mi poslali odgovor da dostavim pravomoćno rješenje( orginal ili kopiju ) Što mi je činiti?
  6. Kao maloljetna osoba dobila sam sudski ukor i prošlo je više od 20 godina, pisala sam zamolbu odjelu kriminalisticke evidencije za brisanje iz krim evidencije.A oni su mi poslali odgovor da dostavim pravomoćno rješenje( orginal ili kopiju ) Što mi je činiti?
  7. Hvala vam na odgovoru,ali kako rijesiti onda put?
  8. jer mi zna netko odgovoriti na ovo pitanje
  9. Znaci ja bih mogla kupiti taj dio pa bih ja bila suvlasnica umjesto njene mame.jer to moguce?
  10. Vlasnici zemljista su mama i kcer po pola.Mama zeli prodati dok kcer ne zeli, da li je moguce kupiti takvo zemljiste tj mami dio.Naime zemljiste je siroko 8metra i dugocako 120m s time da na tih osam metara od pocetka zemljista je glavni put.Sad me zanima kad bih kupila zemljiste tu polovicu kako bi se to uopce moglo podijeliti s obzirom da je put cesta samo s jedne strane na toj sirini od osam metara. PS. Da li je moguce kupiti takvo zemljiste? Kako bi se podijelilo to zemljiste posto je usko?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija