Jump to content

housewife

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Cure moje... Firma ,Žderić nam se dok mi jadne ne znamo šta ćemo od .Ostale bez posla,ostale bez .Pitam se??? Pa zar smo toliko :tupan:.Šta smo čekale do sada??? Zar smo mislili da će se nešto promjeniti???Sjetite se NIKE (otp. prije 2 god.) kada je govorio o povećanju plaća."IDE PLAĆA GORE OD DRUGOG MJESECA...) i tako iz mjeseca u mjesec.Da,ide samo kome? Svi znamo da je plaća bila 2 600 kn.(večini),a ostale cure??? Već tu smo trebale ,a mi smo se .Sve smo radile isti posao i za sve su bila ista .Radile smo jedna protiv druge,jedna drugu smo drukale,umjesto da smo se držali i kad smo mogli da smo išli u štrajk.Ne znam za ostatak Hrvatske,ali u ZG.se pričalo o tome.I bilo nas je oko 20 (na žalost)koje su bile za to.Ostale su se da ne bi dobile otkaz ak se dođe do štrajka. Baš smo .Šta nas je uopće vezalo za taj posao???Radni vikendi,svaki državni praznici, :laze: i od pljačkaša.Ili to što smo "radile" čak 5 sati dnevno. Zbilja se možemo od jada.Same smo si krive... Žderić ima ,samo ne na poslovnom računu. A najlakše je otić u stečaj,i svi znamo šta to znači. Da svoju lovu nećemo vidjet,i sad nam preostaje da se Bogu da na sljedećem poslu ne naletimo na takvog .Kad nam država "ne može" pomoć,ko onda može???
  2. Nažalost odgovor je DA... Po mojoj informaciji sve odlazi u propast sa 1.6. a nakon toga firma odlazi u stečaj.I šta onda možeš??? Apsolutno ništa.U kladionicama koje još "rade" ima prometa od 300-500 kn. i kako da se sad isplati dobitak od 1000 kn.Možeš probat,ali... Najžalosnije je što ispada (KAKO PJESMA KAŽE)...UZALUD VAM TRUD IGRAČI !!!!!!
  3. Evo da se uključim u temu ŽDERIĆ.I ja sam na žalost djelatnica "propale" firme.Žao mi je igrača koji ne mogu dobiti svoj dobitak.i nažalost ga neće dobiti niti u kladionicama koje još "rade",jer ni u njima nema novaca.Pa pogledajte si malo na netu da igrači prodaju svoje dobitne listiće,jer znaju da se na drugi način neće naplatiti dug.Naše sudstvo predugo traje za par tisuća kuna,što je u današnje vrijeme večini veliki novac,pogotovo jer si ga dobio na pošten način.Kod žderića je uvijek bio problem što se tiče isplata igračima.Bilo je super kada je igrač uložio po 2000-3000 tisuće kuna,a kada je trebalo isplatiti 10 000- 12 000 ili 15 000 tisuća,tu je nastao problem.Morale smo lagati igračima da trenutno nemamo novaca,da dođu za par dana,pa nekon par dana opet tako... u nedogled.Svaka čast izuzecima (igračima) koju su znali da mi djelatnice nismo krive i da to nije do nas,ali bilo je idiota koji su bili prgavi,bezobrazn,koji te vrijeđaju... LJudi moji,djelatnice da imaju novac,isplatile bi vam,ali... U Zagrebu nećete riješiti ništa,jer svi glavni su u Osijeku,tako da upalite auto i put prema Osijeku.I puno,puno sreće vam želim.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija