Jump to content

kladionica

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. nadam se da sam ti malo otvorio oči ,što nije razlog da ne prihvatiš posao kod njega. ali iznervirao sam se čitajući da ga hvale,dakako da ima stvari koje su hvale vrijedne.ali kad se sve zbroji nije to ni približno onakvom čovjeku kakav bi on trebao biti na funkciji direktora. iskreno mislim da je samo sramotio firmu svojim ponašanjem. tebi puno sreće u poslu,ne daj se drpati,vatariti ili bilo što drugo. pozdrav
  2. uopće se ne ljutim i ne osuđujem niti jednu curu koja ima dobro mišljenje o njemu,samo pokušavam otvoriti oči onima koji ga smatraju jako,jako dobrim. naštetio nam je svima indirektno i to se treba znati. međusobni odnosi tebe i njega ili bilo koje druge cure nisu upitni. ali neka se zna da je bilo i onih prema kojima i nije baš bio korektan. ne radi se samo o tome koje je on povalio,jasno koja mu je dala neka ju je. ne bi se kladio da te bar pokušao poljubiti?? zar je to normalno za jednog direktora?? zar je normalno da čovjek srednjih godina dira i ljubi cure koju mu kćerke mogu biti i pazi u kojim okolnostima,on koji je na neki način poslodavc i djevojke koja je došla na razgovor ili ju je zaposlio. a ne moram ni pričati da su mnoge od tih bile u vezi,dakle imaju dečka pa čak i muža. ali ok ti si ga upoznala u drugačijim okolnostima,mi smo se ovdje svašta naslušali i nagledali,ali i bolje da ne znaš. Eto nadam se da će ti pomoći i zaposliti te,možda se iskupi sada dobrim djelima. sretno od djelatnika.
  3. i još nešto jasno da nije mogao sam raditi toliki posao,ali ON JE ŽELIO SAM,opet te pitam zašto??? Odgovaralo mu je tako,nije htio ni čuti da ima pomočnika. ma uzalud je objašnjavati,nebitno uopće. Učlani se u sindikat,pristupnicu imaš pod obavijesti ili uzmi od nekaoga i nadaj se kao i svi zaposlenici te firme. ili na facebooku posjeti temu firma d.. pozdrav
  4. lolly nitko nije rekao da je Niko KRIV ZA SVE,napisano je da je dobrim djelom kriv. nije jedini koji si je osigurao egzistenciju za tri života,naravno bilo ih je. Svrha mog komentara je bila ukazati da je djelomično kriv i da je ostao bio bi u istom sosu kao i svi. Ništa bolje ne bi firma poslovala,jer su godinama odlazile pare u vjetar,odnosno na poslovnice koje nisu zarađivale a bile su otvorene. Da nije bilo takvih poslovnica,Nikine megalomanske rastrošnosti sigurno da bi sad bilo puno više love. U zabludi si ako misliš da bi ti Niko pomogao u ovakoj situaciji. A u biti kriv je sam Žderić što je dozvolio da ga potkradaju,nije kontrolirao,varali su ga i lagali i zato je takva situacija. A kad već tako držiš stranu Niki pa šta te ne zaposli u Fortuni.
  5. hmmm,o Niki bi se dalo svašta,otišao je u zadnji trenutak i spasio svoj obraz to je jedino. Malo tko zna da su jako puno poslovnica radile u debelom minusu godinama i da upravo taj Niko koji je bio zadužen za to nije zatvarao te iste poslovnice(što bi svaki normalan čovjek napravio) a vi se pitajte zašto??!! Isto tako malo tko zna kolike je rashode pravio taj Niko !? Zar smatrate da je normalo da direktorčić troši pola milijuna godišnje i više na sebe i svoje potrebe ??? Curke moje ne zavaravajte se taj Niko je sebe osigurao za pola života ,a njegovo nedjelo nas je dobrim djelom i dovelo do ovoga. Samo vidim niste iz Osijeka pa niste upučene. Da nije protjeran (figurativno,smanjena mu je plaća i maknut je sa te funkcije) pa je podvio rep i otišao,bio bi skupa s nama u ovim govnima. Lijep pozdrav svim djleatnicama od još uvijek djelatnika.
  6. Najžalosnije je u cijeloj priči koliko će radnika ostati bez posla,još žalosnije je što moraju dolaziti na posao,premda nisu dobili skoro 3 plaće,a ne smiju se naplatiti iz utrška. Dakle rade,prava nemaju nikakva,odnosno zakon ih ne štiti. Bar vi igrači budite korekni i ne maltretirajte djelatnice,nažalost malo tko zna da se sve preko njihovih leđa slama. u Upravi su vam glavni i odgovorni Snježa i Brna pa se njima obratite za dogovore oko isplate. NAVODNO je Žderić prepisao aute na njih u valu spašavanja vlastite imovine pred prstom pravde,neka prodaju aute i namire sve vas koji niste dobili svoje pošteno osvojene novce. sretno.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija