Jump to content

bozemesacuvaj

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Meni su rekli ako dode do stecaja da cemo ici na biro,ali da necemo primati naknadu,pare,lovu,kes!A sad jel ta tetka imala pravo ili ne to cemo viditi kad dode do stecaja!
  2. Pogodi tko sam?Mal,nabijen,najvise volim ,onda glumiti ,sve stuci ako treba i glavom u i po .Imam zastitare koji ce vas ,a ja cu lagano .Kad me policija uhvati govorit cu "istinu" :laze: .
  3. Ivan Zderic cita jucerasnje novine!!! i puca od smijeha kako je igrace,radnike i poreznu spizdijo...kucu,terene,aute i druge nekretnine je na drage i malo deraze ljude prepisao,jer ako mi nemamo za kruh da se bar njemu nade u ova teska vremena...a onda kad sve padne u zaborav za koju godinu,opet ce stvoriti svoje malo carstvo,nakrasti se novaca od igraca i radnika,moja sucut ljudi!Ovo mi se jos uvijek cini kao nocna mora,a ne stvarnost,pitam se kako ce zaposlenici preziviti,3j....place nisu dali,spucao je na cestu 500 radnika bez imalo griznje ,ma da je bio iskren niko mu nebi zamijerio,al dobit ce te place do petka,ma sigurno do srijede,itd...u nedogled s lazima,dosli smo do 3 miseca,i kako dalje sad?!Odemo li u stecaj necemo nikakve naknade s biroa viditi,place nikad necemo ni dobiti,sretni su oni koji ce naci novi posao.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija