Jump to content

andjelko13

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na odgovoru koji ipak daje tracak nade
  2. Žao mi je neko vrijeme sam bio odsutan pa nisam mogao prije odgovoriti,nemam PTSP,niti sam išao na te preglede,jer tek onda nebih mogao nista,pa cak ni voziti.Gdje se mogu informirati za otkup takvog zemljišta da li to sve može u ministarstvu regionalnog razvoja?Nama je svejedno gdje živimo samo da je nase i imamo svoj krov nad glavom.
  3. Znam za to ,u biti mogao bih možda i dobiti nesto samo da izvadim ratni put i ako sam se borio na podrucju hrvatske mogu ostvariti prava.Ja se jesam borio u okolici dubrovnika kao dragovoljac ali nigdje nije upisano tako da ostajem bez icega,nego cuo sam da se moze nesto postici u ministarstvu regionalnog razvoja pa me interesira je li to istina i znate li mozda koga kontaktirati.Hrvatsku volim i da se vrijeme vrati sve bi ponovio niti jedne moje kapi krvi mi nije zao ali ovo su zaista ocajnicki potezi za opstanak mene i moje obitelji;a vjerujem da nisam jedini u ovakvoj ili slicnoj situaciji.
  4. POštovani,pripadnik sam i invalid HVO-a, živim u Hrvatskoj i primam Hrvatsku mirovinu.60% sam vojni i 40%civilni invalid sa opcom nesposobnošću.Primam 2700 kuna mirovine što mi kao podstanaru sa nezaposlenom suprugom i dvoje malodobne djece ovdje nikako nije dovoljno za zivot.Zanima me da li itko zna imam li kakve sanse za stambeno zbrinjavanje u hrvatskoj?Unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija