Jump to content

2008

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je 2008 objavio

  1. Prije 82 dana kupila sam dvosjed u Primi. Znači 100%-tni iznos sam platila avanso kao radi nekog popusta na takvu vrstu plaćanja. Trabala sam čekati oko 50-tak dana kako je rekla gospođa u dućanu.E tu počinje priča,ja zovem 50-i dan pa 55-i pa 60-i i tako dalje i uvijek dobijem odgovor - pa strpite se još malo,samo što nije bla bla bla... Uglavnom nakon mojih učestalih zvanja nazovu oni 82 dan i ja mislim, pa nije valjda stiglo- napokon!Nije.Zove gospodin iz Prime da se taj dvosjed više ne proizvodi ali da nam odmah mogu isporučiti izložbeni primjerak. Odmah!Nakon samo 80 dana čekanja i kreditiranja iste kuće nizašta. Uglavnom kakva su moja prava u ovoj priči i što je najbolje što mogu izvući. Stari rastureni kauč za cijenu novog ne moram ni reći -ne želim. E da i još nešto na računu im ne piše rok isporuke Nikad više prima!!!
  2. Dakle prije 60 dana uplatili mi u jednom salonu namještaja dječju sobu i kutnu fotelju.Kaže prodavačica soba vam je tu za 30 dana a kut od 50-60 dana.Uglavnom svi su rokovi prošli a eto ni kuta ni sobe. Jedan prodavač kaže sve je tu čekamo sofu, drugi kaže da nije sve stiglo, pričakajte još 3 tjedna......itd. Lagano gubim živce.Da napomenem da je sve u lipu plaćano avansno jer je u tom periodu bio iskoristiv neki popust pa smo eto nasjeli.Koja su mi prava i mogu li na temelju svega gore navedenog tražiti neke penale ili šta li već?
  3. hvala na savjetu peptpetica, probat ću to riješit kešom i papirom potpisanim od gospođe(nadam se da vozilo glasi na nju).Nisam slikala ogrebotinu pa neznam ima li udubljenje ili ne(ona kaže da ima)u svakom slučaju nadam se da ćemo se naći oko nekih 500-njak kn.
  4. početkom tjedna na parkiralištu u Zg zagrebala sam branik fiata, mislim stilo(nije plastika nego boja karoserije). Uglavnom ostavila sam gospođi broj na koji da me zovne da joj nadoknadim štetu i ona je nazvala. Kaže šteta iznosi u ovlaštenom servisu između 600-800kn(drugog majstora ne želi)ali ne želi ni popraviti auto pa da joj ja platim račun, nego hoće 700kn na ruke pa će ona popraviti kad će htjeti. Što da radim? Prvi sam put u ovakvoj situaciji.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija