Jump to content

roce66

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Susjed mi ima veliku višnju, koja je udaljena od moga dvorišta oko 2 m, a čije grane prelaze na moju stranu dvorišta i jednim granama je iznad moje kuće. Svakodnevno moram čistiti lišće i dvorište mi je puno mladica od višnje. Molim neki savjet što mi je činiti, a već sam u nekoliko navrata upozoravao susjeda da riješi taj problem.
  2. Dečki sve u redu za "crnjak". Danas je došlo takvo vrijeme da čovjek na sve mora misliti, a hvala Bogu nisam došao do toga stadija, nego jednostavno da znam. Postoje razne priče u vezi ove teme. Ja Vam vjerujem.
  3. Da možda sam krivo formulirao pitanje "nasljedna". Jednostavno, odem u mirovinu po čl. 6a i odem nedaj Bože na drugi svijet. Pitanje, da le će moja supruga koje je nezaposlena ili moja djeca koja još uvijek idu u školu, dobivati moju mirovinu. To pitanje postavljeju mnogi DVO. Nitko nema siguran odgovor.
  4. Postoje razne priče oko te mirovine. Glupo mi je da čovjek koji radi i zaradi nekakvu mirovinu pa i ovu po čl. 6 da nije na neki način nasljedna. Nedaj Bože da mi se nešto dogodi, ne samo meni, znači moja djeca i supruga odmah se mogu prijaviti u socijalnu službu.
  5. Pitanje. Da li je mirovina po planu 6a nasljedna.
  6. Hvala dečki na savjetu. Znači nije ništa za sada izgubljeno i beznadno. Nema druge nego pokrenuti postupak kada odem u mirovinu i polako, jer imat ću vremena. što se doktora tiče ako ne bude ok, promjeniti ćemo ga.
  7. Mene također zanima da li kada odem u mirovinu po članu 6a mogu kasnije pokrenuti nekakav postupak za dokazivanje invalidnosti. Trenutno sam još uvijek DVO i nebi ništa pokretao jer sam potpisao određene dokumente da se ne liječim. Ništa drugo PTSP. Hvala.
  8. Nemoj kalkulirati bolje za tebe.Počitaj stare postove pa sam odluči. Sretno Hvala ti unaprijed, ali ne snalazim se baš po forumu najbolje, pa ako možeš točnu lokaciju na forumu. Hvala.
  9. Još uvijek sam DVO, međutim ne piše mi se dobro jer ću vjerovatno iduće godine 2010. na listu za izdvajanje. Nemam neki čin pa molim nekoga da mi objesni dali ja mogu i kad odem u mirovinu po članu 6a. "ganjati" neku invalidnost, u mom slučaju jedino PTSP i koliko je to pametno i moguće. I ako mogu, što mi je činiti. Tko god mi odgovorio unaprijed mu hvala. Sada nebi išao na nikakvo bolovanje zbog potpisivanja dokumenta da se ne liječim od PTSP-a.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija