Jump to content

sbrajk79

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Veliki pozdrav i najljepša hvala na pojašnjenjima kao i na stranicama gdje ima dosta toga i kako upućuje dalje .Puno puno hvala svima , a posebno Sokolu iz tigrova i Plemenitom koji su se stvarno istinski potrudili da mi pomognu i savjetuju veliko HVALA i pozdrav iz Like.
  2. Poštovanje gospodine Plemeniti da Vam odgovorim ja sa svojim tužbenim zahtjevom sam skoro na početku naime ministarstvo i dalje ostaje kod svoga da tada plaća i ostala beriva su bila regulirana po odluci predsjednika republike no međutim nigdje nisu objavili niti u službenim niti u narodnim novinama tako da kad se zatražilo od njih oni nemaju tumačenja za to tako da se moj problem vozi iz godine u godinu i sada su se sve više nagomilali troškovi tako da neznam niti sam što dalje? Da navedem da sam se dosad sam branio na sudu i stvarno više nemam živaca ,a niti hrabrosti i volje za daljnu borbu što se kaže vojnički došlo je do izmoravanja sa jedne i sa druge strane. Nadalje da da Vam kažem da sam "čuo" ali nisam nigdje pročitao da su branitelji kao i ja sa istim slučajem dali takav slučaj zajednički na međunarodni sud za ljudska prava i da su navodno dobili spor. Ja isti neznam i ovim putem molim svakoga tko zna i voljan da mi pomogne i da me savjetuje dali je to istina ineka me uputi na koga da se obratim ili na koju ustanovu da tražim pomoć i na kraju da se izjadam kada sam pošao kao i stotine i tisuće drugih u rat nitko nije ništa postavljao nikakve uvjete niti zahtjeve sad kad sam stariji dvadeset godina i kada sam nikakav i PTSP-iovac sada nikome netrebam i nemogu dobiti ono što su nam pismeno obećavali i potpisivali gdje su nas svjesno zakidali . Evo toliko o tome ako još što treba napisat ću . Hvala svima.
  3. Svima dobronamjernima unapred zahvaljujem ,naime moj problem je : bio sam dragovoljac u ratu nastavio sam sa ugovorom sa gardiskom brigadom tj. sa ministarstvom obrane i ja sam svoj dio iz ugovora sav ispunio dok druga strana nije. Sa istima sam na sudu već duže godina i sad sam na kraju snaga i volje da se dalje sporim , ali prije nekoliko sam čuo da su isti ovaki primjeri kao ja podnjeli tužbu sudu za ljudska prava i navodno da su branitelji dobili to pravo :Mene interesira dali neko zna dali je to točno ? dali netko može da me uputi na koju adresu da se javim i kome za pomoć ? vremena mi je ostalo malo ,a živaca još manje molim pomoć od svih koji išta znaju u vezi istog . Još jednom svima zahvaljujem od sveg srca .
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija