Jump to content

soul_t_26

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. zaista ne razumijem ljude koji se prepucavaju sa djecom.radije cu da ostanem i da istrpim neke stvari nego da budem otimacica.smatram da ako si roditelj treba da budes dovoljno zreo da se tako ponasas.
  2. zaista nemam namjeru da otimam dijete,htjela sam da vidim koja su moja prava,a ako se vec ne mozemo sloziti onda cemo svi biti u istoj kuci dok se ne donese neka odluka od suda.jer nemam namjeru da mu uskratim starateljstvo niti da izlazem sebe toj torturi.mislim ako mi imamo problem onda ga ne treba prenositi na dijete.iskreno ne bih mogla da izadjem iz kuce a ostavim dijete,to mi je previse bolno.a da budem otimacica jos manje.
  3. mozda cu se ponoviti sa pitanjem,ali zaista ovdje ima jako puno tema.zanima me da li majka ima pravo da ako napusta muza - sporazumno- uzme dijete sebi(privremena skrb, dok sud ne donese konacnu odluku) iako to otac ne dopusta.da li majka treba da prije odlaska iz kuce kontaktira sud pa da dobije neki dokument, rjesenje ili nesto slicno.koja je procedura?ako neko zna neka mi molim vas javi.unarpijed vam hvala !
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija