Jump to content

buba100

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je buba100 objavio

  1. Molim Vas informaciju da li prodavatelj imovine mora biti osoba koja je sklopila ugovor o kupnji te iste imovine, ili može biti i bivši bračni partner, ako je ta ista imovina kupljena u bračnoj zajednici.
  2. buba100

    pomoć

    Molim Vas informaciju da li prodavatelj imovine mora biti osoba koja je sklopila ugovor o kupnji te iste imovine, ili može biti i bivši bračni partner, ako je ta ista imovina kupljena u bračnoj zajednici. Ispričevam se, kriva tema foruma...
  3. Molim Vas za savjet. Naime moji roditelji su se razveli prije 9 godina i u braku je kupljena, između ostalog, i grobnica koja glasi na majku. Grobnica je kupljena 1994. godine, i od tada se nitko nije brinuo za nju. Zanima me da li bez obzira na majčino ime na ugovoru, može otac prodati tu grobnicu i ako da,koji je postupak jer sa majkom se ne može stupiti u kontakt. Unaprijed hvala.
  4. Dogodilo se to da je istekla prometna dozvola,a ista nije produžena niti je vozilo odjavljeno!Počinjen je prekršaj iz čl.250.st.1.,Zakona o sigurnosti prometa na cestama.Zbog toga je i stigla kazna koja iznosi 700,00kn.
  5. buba100

    Zastara

    Poštovani! Koliko vremena treba proći da nastupi zastara,tj da se automatski skine sudska zabrana sa nekretnine od dana kada je podnesena?
  6. Poštovani! Molim Vas da me savjetujete da li ima smisla pisati žalbu prekršajnom sudu,obzirom da mi je stigla kazna od 700,00 kn za neregistrirani moped.Naime,registracija je istekla prije mjesec i pol,ja i moj suprug smo bili odsutni jedno vrijeme,ali smo i zaboravili na to,obzirom da ga ne vozimo osim ljeti.Vlasnici smo još dva vozila koja uredno registriramo i nikad nije bilo problema,pa me zanima da li će se i to uvažiti kao olakotna okolnost kod žalbe.Samo da nam na kraju ne dođe i kazna i sudski troškovi.Molim Vas za savjet ima li smisla pisati žalbu ili jednostavno plati pa se rugaj!?!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija