Jump to content

bipsi2

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dakle, još jedna priča o T-comu.Preko 2 godine pokušavamo uvesti ADSL. Nakon čekanja od nekih 8 mjeseci i zivkanja s naše strane jednom tjedno, dobili smo odgovor da ne možemo dobiti ADSL zbog PCM uređaja. Podnijeli smo zahtjev za skidanje tog uređaja, međutim, već godinu dana se po tom pitanju ništa ne događa. Budući da meni internet treba zbog posla, morala sam uzeti Web'n'walk stick s kojim također konstantno imamo problema. Brzina je 236,5 kbs, što je katastrofalno, ne uspijevam ništa odraditi, dakle, gubim i novce zbog toga. Mogu li ih tužiti i što da više radim da mi skinu taj uređaj?! Zahvaljujem na svakom savjetu!
  2. Mike strašno mi je žao, što ste jedan od mnogih branitelja koji kažu to isto što i vi. Užasno je dokle je došla ova država, ali ja još uvijek vjerujem da se možemo samo sami za sebe izboriti, pa ću zato i pokrenuti tužbu. Liječim se privatno i od tada mi i je bolje. Hvala na lijepim željama, nadam se da je i vaša žena ozdravila. Terresa na Normabelima već jesam, tako da mi je svejedno Žao mi je što vam je kćer bila bolesna, nadam se da je sada zdrava i da je sve u redu
  3. Hvala na odgovoru Pokušat ću dokazati to, samo me još zanima da li da odmah tražim odvjetnika ili da prvo pokušam sama prikupiti te neke dokaze I kada nastupa zastara ako nema teških posljedica za zdravlje (posljedica ima, ali mislim da se ne bi okarakterizirale kao teške) ?
  4. Poštovanje! Nadam se da sam pogodila topic za postavljanje pitanja. Moja priča je poprilično duga, pa ću pokušati ukratko postaviti pitanje bez iznošenja detalja. Imam zdravstvenih problema 15-tak godina. Ni nakon bezbroj pretraga liječnici diljem Lijepe Naše nisu uspjeli pronaći razlog tih mojih problema. Prije otprilike 6 godina, liječnik iz Zg-a je naslutio prema nekim pokazateljima što bi moglo uzrokovati moje probleme i sa svim nalazima koje je on napravio i preporukom, poslao me natrag u moj grad da tamo obavim daljnje pretrage koje bi pokazale da li je u pravu. Kad sam s tim nalazima došla liječnici u svom gradu, ona mi ih je bahato bacila na stol pred mene i rekla "Za sada neću promijeniti dijagnozu, ali idemo sa svim pretragama ponovo!"(pretrage glave), a kada sam upitala šta je s nalazima od kičme zbog kojih sam i došla, zbog kojih me taj liječnik uputio na daljnje pretrage, odgovorila mi je da takve probleme ima svaki treći čovjek i da to nije ništa, dok je liječnik iz Zg-a bio uvjeren da je tu barem dio mojih problema. Ja sam tada, umorna od svih pretraga i svega što sam prošla kroz te godine, odustala od svega. Nakon pogoršanja mog stanja u poslijednje 3 godine, ovih dana sam se konačno,obratila i kiropraktičaru (s licencom) i on mi je potvrdio da svi moji problemi nastaju zbog toga što je tvrdio i liječnik iz Zg-a, te smo počeli s terapijama. Zbog svega što sam prošla strašno sam ogorčena što sam mogla biti izliječena još prije 6 godina da me ta krmača (pardon, ali ne mogu se suzdržati) od doktorice poslala na pretrage i sad me zanima mogu li išta učiniti kako bih "istjerala" barem dio pravde? Zahvaljujem na svakom mišljenju i komentaru ....
  5. uf, , šta da radimo ako nije moguće legalizirati takvo kakvo je ? nećemo valjda morati rušiti znam da smo na to morali misliti kad smo gradili, ali novca je bilo manjka i .... hvala na savjetima
  6. Poštovani! Vidim da ima dosta sličnih pitanja, ali nisam našla baš ovakav slučaj, a ako sam ipak duplala, ispričavam se. Dakle, situacija je sljedeća: suprug i ja smo na prizemnici njegovih roditelja digli kat, usput proširivši i njihov (donji) dio za jednu prostoriju. Prije je to bila prizemnica oko 80 m2.g., izgrađena '67. Plac je 220 m2.Stara kuća ima sve potrebne dozvole. Naš kat ima sveukupno 103 m2 stambenog prostora. Plac i stara kuća su na svekru i svekrvi pola/pola. Zanima me odakle krenuti s legalizacijom? Raspitala sam se i tu je dozvoljena gradnja i nadogradnja. Dakle, mi bi prvo legalizirali taj kat, da glasi na supruga (njihovog sina), a zatim odvojili (ne mogu se sjetiti riječi ) ta dva stana, npr. njihov je na 4, a da naš bude 4a Odakle krenuti i kako da izračunam koliko će nas to koštati? :hvala:
  7. Puno Vam hvala na odgovoru, puno ste mi pomogli.
  8. Hvala na brzim odgovorima... Mati77- nisam sigurna o kakvim se poslovima radi jer sam sve to saznala tako da se bratić hvalio kako je "dida sve prepisao na njih" pred jednim od mojih prijatelja. Dickan - zanima me da li i u slučaju ništavnog darivanja vrijedi onaj rok od godine dana za dio koji je darovan bratiću? Naime, pretpostavljam da didu nitko nije zastupao jer oni ga ni ne liječe kako treba, "jer je to sramota". Znači, ja kao unuka, ne mogu ništa napraviti?
  9. Poštovani! Roditelji mog oca su,prije nekoliko mjeseci, prepisali sve što posjeduju na tetku,strica i jedno tetkino dijete, bez znanja mog oca. Djed je bolestan, nisam sigurna boluje li od Alzehaimera ili demencije ili nečega sličnog, uglavnom, gubi se, nosi pelene i sl. Što se raspodjele dobara tiče, to je sve baba dogovorila. Nismo nikada bili s njima u dobrim odnosima jer su oboje tirani koji su maltretirali djecu, unuke i sve oko sebe. Isto tako ni stric nije s njima sve ove godine bio u nekim dobrim odnosima, ali eto njemu su odlučili dati dio. Ja sam za ovo što su napravili, saznala sasvim slučajno. Ocu nisam ništa rekla jer bi mu to izuzetno teško palo, a nadam se da će oni imati dovoljno ljudskosti u sebi da mu barem to kažu. Zanima me mogu li ja, kao njihova unuka, tražiti svoj ili očev dio i osporiti taj dogovor koji su napravili i što mi je prvo činiti? Zahvaljujem na odgovoru. S.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija