Jump to content

Slavonika

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Javila nam se firma Masterfile fotografije, koja tvrdi da smo s njihove stranice skinuli dvije fotografije i obrisali vodeni žig te da smo ih neovlašteno upotrijebilina našoj web stranici. Poslali su nam i račun na 5.000,00 kn. Slike nismo skidali s njihovoj sitea niti smo skinuli vodeni žig, ali nam je problem ponovno pronaći sporne slike na internetu jel je od njihove objave prošlo izvjeno vrijeme. Da li ima netko savjet kako im pristupiti i što možemo učiniti u vezi toga. Unaprijed hvala na savjetima!
  2. Hvala ti puuuuno! To je danas sve bilo telefonski, šef sutra dolazi u ured pa ću vidjeti šta ću. A svakako ću se posavjetovati sa odvjetnikom. A molim te, ako ti nije problem, pojasni mi samo ovo što si spomenuo da ako mi je ugovor istekao a novi nisam potpisala, a danas sam normalno bila na poslu. Da li to znači da automatski se novi ugovor vodi kao na neodređeno ili šta! Još jednom hvala!
  3. Da postojala je, mijenjala sam osobu na porodiljnom, ali se ona vratila na posao prije 2 godine, a mene su zadržali i svakih 6 mjeseci mi produživali ugovor. A zaboravila sam napomenuti da su mi rekli i da ću sama morati platiti kaznu ako naiđe inspekcija rada i vide da sam tamo neprijavljena. (Nemam riječi!)
  4. Da. Za firmu za koju trenutno radim neprekidno od 8. mjeseca 2006. godine. Ali on je vlasnik i te druge fireme gdje me šalje raditi bez ugovora.
  5. Molim Vas da mi pomognete savjetom, ugovor o radnu na određeno vrijeme (sklopila sam ga prvi puta 26.08.2006.) istekao mi je 31.05.2009. godine. Zaposlena sam u privatnom poduzeću i poslodavac je vlasnik više firmi. Budući da u drugoj firmi fali djelatnik rekao mi je da moram ići tamo raditi, ali ''na crno'', te da se u slučaju inspekcije predstavim kao druga osoba koja je tamo zaposlena i da kažem da nemam osobne dokumente kod sebe. Radila sam tako neko vrijeme ali sada zahtijeva i da radim u smjenama što mi ne odgovara. Moje radno mjesto je administrativni djelatnik i po ugovoru mi je radno vrijeme od 09-17h, kako sam i radila. Na poslu nisam imala nikakvih sukoba i posao sam obavljala bez greške. Nakon što sam to odbila rekao je da mi neće više produžiti ugovor o radu! Zanima me kakva su mi prava. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija