Jump to content

marija99

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim Vas, molim i meni šprance za presude na mvukeli99@gmail.com
  2. Ja sam oduzela prema čl.173 st 7 ali sam sudskim ublažavanjem primjenila uvjetnu osudu što je kobna greška. Ionako ne vjerujem da će biti rezultati danas, pa dajte vi iz Zagreba nešto poduzmite. I ja sam spremna doći ako se uspijem nekako organizirati.
  3. Prije se prolazilo bez problema, mene svi blijedo gledaju kad kažem kako je bilo teško i da možda neću ni proći presudu. Ispadamo najgluplja generacija do sada.
  4. Pridružujem se prosvjedu ,samo javite kad i gdje!!! Nadala sam se da ćemo se pokrenuti. Radim u privredi i prvi put sam na pravosudnom pisala presude, s tim da nisam nosila šprance poštujući njihov glupi pravilnik tako da se divim što sam uopće to uspjela napisati ali vjerujem da nije dovoljno za prolaz. Već sam sročila prigovor,žalbu na svoje bodove,ali mislim da je prosvjed puno bolja ideja.
  5. Hvala na utjehi jer ja sam uvjerena da sam dobro obrazložila.Nadam se da će skoro rezultati, a u međuvremenu samo učenje i učenje.
  6. Ovo je zbilja očajno.Ja sam primjenila uvjetnu i sad ću zbog toga pasti bez obzira na sve ostalo?!Da padnem na usmenom ne bi mi bilo žao, ali ovako se osjećam užasno.A šta sa novcima onih koji padnu na pismenom?A još smo morali sami kupiti papir za pisanje zadaća!
  7. Hvala na informaciji, znači i dalje samo isčekivanje. Ionako mi više nitko ne vjeruje da još rezultati nisu objavljenji ,a ako usmeni ne bude do kraja ovog mjeseca šef mi neće produžiti ugovor o radu. :tuzan:
  8. Ja sam ih sad dobila i danas neće sigurno objaviti jer još nije ispravljena jedna manja hrpa iz kaznenog.
  9. Bog svima na ovom forumu zbog kojega sam barem donekle upućena kako će izgledati taj pravosudni ispit. Molim Vas, što mislite da li će se moći unijeti ova Tehnika izrade prvostupanjskih presuda u građanskom postupku kao pomagalo pri pisanju??? Izgleda mi jako korisno, ali bojim se to nositi sa sobom unutra.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija