Jump to content

anjasd

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Posjedujem stan u kući koja je podijeljena, tj. dva su vlasnika. Moj susjed je svoj dio iznajmio osobama koje su otvorile starački dom, a mene nitko nije ništa pitao. Zanima me da li je susjed podstanar trebao tražiti moju suglasnost, budući je kolni prilaz i dvorište zajedničko, a da ne govorim o privatnosti koju više nemam?
  2. Hvala Vam i mislim da budem učinila kako ste me savjetovali, bez obzira što ja susjedu nimalo ne smetam jer nitko ne živi već duže vrijeme u tom stanu, a ja ipak imam pravo na taj odvod koji već postoji, zar ne? Uglavnom, da ne duljim, ljudski sam ga zamolila da mi to ne čini jer nisam računala na taj financijski izdatak, ali on insistira i meni sada nema druge, a nemam volje se povlačiti po sudu i dodatno sekirati. Hvala još jednom i pozdrav!
  3. Susjed i ja imamo stanove u jednoj kući, a moja kanalizacijska cijev prolazi kroz njegovo prizemlje do šahte. Tako je već 40 godina od kada je kuća i sagrađena i nikada do sada nije bilo nikakvih problema, ali eto moj se susjed dosjetio i rekao mi da neće više da je moja kanalizacijska cijev spojena s njegovom kroz njegovu etažu i nek se selim van (nek probijem fasadu na svojem dijelu na prvom katu i izvedem nekakvu konstrukciju van kuće, ožbukam to i spojim se mimo kuće na taj glavni odvod). Da li on to smije zahtjevati od mene jer sam ja u fazi renoviranja kupaonice, a on mi sada obustavlja radove? Komunalije se ne žele uplitati u to i rekli su mi da to riješim privatnom tužbom u slučaju da mi radi štetu. Molim pomozite nekim savjetom i hvala unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija