Jump to content

alx

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. draga nim3... meni iznos koji plačam nije smijašan jer je to 850 kn. na forum sam se obratila jer NEZNAM kak stvari stoje... i smatram da zaista nije u redu naplaćivati takve stvari a ne da mi netko soli pamet. jako dobro znam kakva je situacija s vrtićem... samo sam molila pravni savjet i mislim da na to imam pravo bez obzira na sve.......
  2. nije riječ o privatnom vrtiću... neznam kako posluju drugi vrtići i znam da moram platiti cijeli iznos ako je bila bolesna to su mi sve objasnili ali nitko nije rekao da ću morati platiti cijeli mjesec a upisali je tek 11. niti to igdje stoji u ugovoru..... to me zbunilo.... neznam zašto ste se iznenadili jer to je isto kao da ja počnem raditi negdje u firmi 11 u mjesecu i plate mi cijelu plaču nisam imala nikakvih sličnih iskuatava pa neznam... hvala na odgovoru sad znam..
  3. evo ovako... molim ako netko zna da mi pomogne savjetom... naime upisala sam dijete u vrtić 11.10 2010.i uredno dobila uplatnicu na cijeli iznos, odnosno moram platit kao da smo krenuli od 1.10. u ugovoru lijepo piše da njihove usluge počinjemo koristi 11.10 te da se konačni mjesečni obračun vrši protekom mjeseca zavisno o broju dana korištenja programa... ravnateljica se pravda "politikom poslovanja" koja meni u prijevodu znači naplati i ono što nemaš pravo pa ak prođe prođe... jesam li ja dužna platiti vrijeme od 1.10.-11.10.
  4. alx

    ostavinska

    je, usvojio me kad sam imala 10 god. koliki je taj nužni dio i prema tome očito da ću biti pozvana na ostavinsku. ili? zanima me kad bi to moglo biti otprilike? fakat neznam kog da pitam a radi se o povečoj imovini.. hvala još jednom.
  5. alx

    ostavinska

    ma kužim to nego mene zanima ako nisam navedena u oporuci i ako je zaista sve ostavio tom prijatelju znači ne dobivam ništa?
  6. alx

    ostavinska

    molim vas malu pomoć umro mi je očuh s kojim nisam bila u kontaktu a majka se razvela od njega prije nekoliko god. navodno je oporukom ostavio sve nekom prijatelju. zanima me dali ja kao jedini njegov zakonski nasljednik imam pravo na ostavštinu ako nisam navedena u oporuci? dali ću biti pozvana na ostavinsku raspravu ako nisam navedena u oporuci? i kako mogu saznati kad će biti ta rasprava? možda zvuči glupo ali neznam kako drugačije doći do tih informacija.. havla vam unaprijed
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija