Jump to content

totalnosama

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. djevojka od 15,5 godina izvršila je samoubojstvo skokom sa 7. kata, iz obiteljskog stana. Uzrok je svađa sa majkom koja je trajala u tom trenutku. Duže vrijeme prije toga majka ju je maltretirala verbalnim mobingom, tražila je od nje više nego što je dijete moglo dati. Pol. izvještaj također kaže da je skočila nakon svađe sa majkom. Pitanje: da li je majka kazneno odgovorna ? Tko može pokrenuti odgovornost, jer otac djeteta to neće.
  2. Hvala na odgovoru, ali jedan od okrivljenika nije dao iskaz kod istražnog suca, a da je to tako dao mi je pismenu izjavu prije par dana. Može li se i kojim putem tražiti poništavanje optužnice ? Molim Vas za odgovor, jako mi je važno i hitno
  3. Ako mi netko može pomoći, da se nadjemo.tko se dobro razumije u kazneno pavo ( 333 i 224 ), svakako bih ga nagradila. ljudi koji su me zastupali izgubili su moje povjerenje, tražim poštenu i nepristranu dušu, neće biti uzalud, hvala i čekam Vaše odgovore. Ako ima netko tko mi želi pomoći, neka predloži kako da kontaktiramo, ja sam u Zagrebu, ali nije prepreka.
  4. Da li je optužnica pravomoćna ako istražni sudac nije ispitao sve okrivljenike ? Molim vas odgovorite mi
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija