Jump to content

ivannna

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je ivannna objavio

  1. hej ajd super što i ti ideš na to, ja sam u početnoj fazi učenja i nemam skriptu za posebni dio. u knjizi nepiše da trebamo zakon o trg. društvima ali sam čula da ga pitaju.

    Nama su na seminaru rekli da učimo po starom zup-u ali mi smo bili na seminaru u 11 mj. ja predpostavljam da sve trebamo učit po novom, ali ak ideš na seminar tamo češ najprije saznati po kojem zakonu treba učit. kad ideš na seminar?? i molim te javi ak se treba učit po novom. kako znaš da treba učit novi zup???

  2. ja sam bila na seminaru sad u ponedjeljak i utorak i žena je rekla da pita po starom zup-u jer postoji mogućnost odgode zakona za još jednu godinu - to je rekla jedna žena. onda je došla druga koja je rekla da se od nove godine uči novi . tako da stvarno ništa nije sigurno dok ne dodješ tamo na ispit i vidiš, NAŽALOST . ILI pričekati 1.1 pa vidjeti što će se desiti s tim zakonom.

  3. djgitara je napisao:

    Položio sam dsi 17.10. Stvarno su nam izlazili u susret.Za prolaz je dovoljno učiti iz skripte,ali sve.Meni je pao kamen sa srca ,to želim i svima vama ostalima.lijepi pozzzz. :kavica:

     

    koja si pitanja imao ? i koja struka ? :vrti:

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija