Jump to content

bigi39

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. tražio sam i dobio sam dopis da sam koristio godišnji za 2008. u rujnu 2008. tražio sam platne liste nisam ih jos dobio,bojim se da šef i knjigovođa nešto mute.i da me želu prevariti,jer od dana kad sam tražio godišnji iskreno šef me počeo maltretirat,odrađujem poslove koji mi nisu u opisu radnog mjesta,tj. nisam takoreć ni imao opis radnog mjesta niti pravilnik po kojem bi trebao raditi i onda kad smo se počeli natezati sutradan je sastavio pravilnik o ponašanju radnika na radnom mjestu,a najsmješnije od svega je to da ga je sastavio po meni,opis mene u pravilniku,lako moguće da i otkaz dobijem.
  2. jesam,na neodređeno sam.u zadnje vrime i jesam u sukobu sa šefom. zanima me dali knjigovođa može to naknadno upisati da sam koristio godišnji bez mog znanja. nisam ni dana koristio GO
  3. Pozdrav svima evo ovako radi se o tome da u jednoj firmi radim već godinu i 5 jeseci i nisam koristio niti jednom godišnji odmor,sad sam htio uzet i šef kaže da sam ja svoj godišnji iskoristio u 9 mjesecu 2008.g ,ali naravno nisam i nisam dobio nikakvo rješenje za to.otkad sam počeo raditi nisam dobivao niti platne liste. Na kraju ispada da sam ja "zaveden" da sam koristio godišnji odmor a ja radia,Recite mi što mogu tu učiniti? nadam se odgovorima, hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija