Jump to content

TanjaRi

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Još samo jedna stvar: koeficijent sa rad nedjeljom je isti kao i ostalim danima? Kada je satnica u pitanju. 11 sati odrađenih u komadu- je 11 sati u onih max. 40 tjedno? Snjiženja počela... Al ne trebate žuriti.. Tamo smo i nedjeljom,... i praznicima,.. i blagdanima,... tako da kad uhvatite vremena- mi radimo..
  2. MOŽE LI MI BAR NETKO ODGOVORITI ŠTA SADA KAD MI JE SMJENA SVAKU DRUGU NEDJELJU PO 11 SATI? KAKO SE TO PLAĆA? SLOBODNI DANI? KOLIKI JE MAXIMALAN BROJ SATI KOJI SE U DANU ODRAĐUJE?
  3. Poštovani, pitanje.. Radim u jednoj od prodavaonica u Tower Centru Rijeka. Svakih par dana nam šalju neke promjene radnog vremena,..., ali danas je vrhunac!! U 14.oo h su nam iz Uprave Towera poslali dopis da je Zakon o radu nedjeljom i blagdanima ponovno stupio na snagu, tj. čeka se objava u NN, i onda ćemo početi raditi.. U 16.oo h, 2 sata kasnije, opet stiže dopis iz Uprave u kojem nas obavještavaju da je ipak zakon na snazi (više NN nisu bitne) i da nam je 22.06. (ovaj ponedjeljak) i 25.06. (četvrtak) radni, i to u vremenu od 10 - 19 h, (znači da je radno vrijeme pon-sub 09-21, i nedj i blag. 10-19 h). Da li više ne vrijedi i ono da se mora 7 dana unaprijed obavijestiti o radnom vremenu? I da li se nedjelje i blagdani mogu staviti u preraspodjelu radnog vremena jer se Vlasnici naše firme samo pozivaju na tu nekakvu izmišljenu preraspodjelu ( s obzirom da nama nitko te nedjelje i blagdane extra ne plaća, ne računa drugačije satnicu, i imamo slobodno onoliko koliko imamo- ako radimo dobijemo koji od tih dana dobijemo 30 kn na plaći, a ako ne radimo - npr. bolovanje u trajanu od 7 dana, skinu nam 300-tinjak...). Hvala unaprijed, i lijep pozdrav iz Rijeke, Tanja
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija