Jump to content

robbyzimmet

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. evo da se javim i ja vama svima sta tek trebate odgovarati...jutros u 9 za zagreb, sada je 6 ujutro vratio sam se u split...ta prokleta muka od pravosudnog napokon je iza mene! polozio sam i odgovarao sam kod navedenog marcinka-lik je zbilja super! odgovarao sam gpp i samo to sam i imao....predobroooooooo! vrlo ugodno i laganini....razgovor i osnovna pitanja tipa nadleznost, izuzece, sta zpp ureduje, predlog za povrat u prijasnje stanje-osnovno, zalba osnovno, dokazi u postupku nabrojat, svjedoci pricati po slobodnoj volji-ja mlio o uskrati svjedocenja i to je bilo to...izvanredne nije ni pitao... sam sebe sam zacudio jer mi je danas bilo tri puta gori feeling nego kad sam izlazio prvi put u sedmom misecu-panika ludacka! ocekivao sam paniku ali ovom danas sam sam sebe iznenadio. ako i vama tako bude (a vjerovatno je i hoce) neka vas to ne izludi-znaju oni u kakvom smo stanju i nece to uzeti za zlo... znam sad pametujem, lako je bit junak nakon bitke, alii eto...mala rijec ohrabrenja da vidite da je i uz uzasnu tremu moguce proc sta jos reci-ljudi OD SRCA SVIMA SRETNOOOOOOOOO!!!!! drzim fige svima vama!! p.s.danas nitko nije pao-bio je raso iz kp i kpp-svi su bili odusevljeni!
  2. ajme meni je sutra, ujutro u 9 partim za zagreb...isuse taj zagreb cu zamrzit radi pravosudnog-uvik idem gori u šoku i strahu! a onda u 16h koma! ( strah me za poludit glupa ovrha mrzim je! blazeni zpp!
  3. uh meni je panika isto...doduse imam samo gpp i zakon o parnicnom rasturam, ali me straj ovrhe i onog nasljednog glupog...uci li itko gpp za popravni?! zanima me iz cega radite to? ja ucim po nekoj skripti po kojoj su njih vecina ucili i za pravosudni, al mi to mrsavo izgleda i straj me toga.
  4. evo da jos jednom svima kazem, jer nemam vise vremena ovde stati imam sortirana sljedeca pitanja: kriletic kos+baranovic (kompilacija) brezanski, lovric buljan vicic pitanja sam skidao sa ovih stranica i izbacivao ona koja se ponavljaju....ako ikome to treba javite se na mail robbyzimmet@yahoo.com iz splita sam, ako to ista znaci ali eto... i molio bih vas sve buduci da cu izaci na cisti blef upravno pravo, radno, ustav i organizaciju da ako je ikako moguce da mi nabavite najzadnja pitanja od kriletic, gagro, te ivanisevic markovic....to bi mi zbilja znacilo ako imate eto lipo razmjenimo ovo sta ja imam i vi i super ja sam doduse vadio kriletica ali mi trebaju zbilja minimalna pitanja i to pitanja koja UVIK pita....ako mi itko to moze osigurati biti cu zahvalan do neba osim toga ako treba kome, brezanski sam napravio malu skriptu odgovarajuci....ima 25 strana-(nekih 215 pitanja) po principu pitanje-odgovor. e sad koliko je to dovoljno ili nije ne znam, ovisi o tome kolike smo srice da nas potrefe pitanja koja su na legalisu, ali eto....barem je nesto meni je ispit usmeni 9.7. i imam dojam da cu dozivit tamo infarkt od zivaca....ima jos ko ispit tada?
  5. hej ako zelis ja sam sortirao pitanja sva od brezanski...mogu ti poslati ako zelis...nov sam ovde pa jos ne znam sta i kako mail adresa je robbyzimmet@yahoo.com pa...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija