Jump to content

dray

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Teško je pojasniti nešto što se u potpunosti i ja ne sječam! Imao sam sudar u 5 mj za koji nisam kriv! na vozilu koj sam vozio proglašena je totalna šteta i ono je prodano i odjavljeno te je odjavljena polica u 7 mj! JA nisam vlasnik tog vozila! Ujedno iznosi su bili 100/200 tisuća kn! a navodno imam pravo na 10-15 % police! Nažalost već sam pokrenuo sudski postupak!Što sad učiniti , prekinuti ga!? Koliko će me to koštati!?
  2. Ispričavam se na nejasnom postu! nažalost dosta sam stradao u sudaru pa mi nemoj zamjeriti na tome! Molim te ako imaš vremena reci po kojo osnovi? Da li je bitno kako je polica odjavljena i dali je povrat novaca po kasku ili obveznom ili obadvojem! Zastupnik tvrdi da je povrat love po kasku ,e a odvjetnik se kači da je za oboje , i sad ga znaj! Zbog toga što je šteta nastala prije odjave? Ili zbog toga što odjava vozila i osiguranja nema veze samnom kao vozačem tog vozila? Btw. kriv je vozač drugog vozila,ali ja pokušavam dobiti koju kunu i po polici vozila kojeg sam vozio! Koliko mijenja situaciju ako sam prijavio štetu nakon odjave police!? Jako mi je važno pa ako imaš vremena odgovori!?
  3. Ali zahtjev za odštetu je prijavljen prije odjave police? I ugovaratelj nema veze sa štetnim događajem niti on traži odštetu? I ujedno osiguravatelj mij je rekao da je to povrat novaca po kasku,a ne po obveznom osiguranju! Vratili su za 6 mj korištenja police samo cca 1/3 vrijednosti kaska?
  4. Prošle godine u 5 mjesecu imao sam sudar vozeći auto svoje majke!Za sudar nisam kriv! S obzirom da prema polici obveznog osiguranja su osigurani vozač i putnici ja sam tražio odštetu i od vozila koje me je udarilo i od svojeg osiguranja po svojem vozilu! No pojavio se problem da mi moje osiguranje osporava odštetu za ozljede jer je majka u 7 mjesecu prodala vozilo i u 9 odjavila osiguranje i dobila čak neki povrat premije-- cca 300 kn! Da li imam pravo na odštetu za ozljedu nastalu u 5 mj, iako je polica obveznog i kasko osiguranja automobila odjavljena u 9 mj?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija