Jump to content

Radojka

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ako obiteljsku mirovinu dijele udovica i majka preminule osobe zanima me u kom je to omjeru. Znam da imaju pravo na 80 posto zajedno, ali koliko točno svaka od njih dvije. Hvala
  2. prvo hvala na pomoći. Uspjela sam saznat da rodbina ima dokument s kojim se mže brisati taj teret. E, kad sam bila u gruntovnici pitala sam jel ja mogu saznat tko je, gdje i kad digao teret nisu mi znali ili nisu htjeli reći nego su me uputili u banku da se ja tam raspitujem. Hvala bogu, uspjela sam doznati što me zanima, samo sam htjela reći da u toj gruntovnici nisam ništa konkretno saznala nego su mi isprintali izvadak isti kao na internetu. Još jednom hvala
  3. evo ovako, bila danas u gruntovnici i tamo mi isprintaju isto ono što i ja mogu naći na internetu. Dobro. Na upit kak ja mogu provjerit teret kažu da moram ići u banku i tamo pitati. Odem u banku, tamo objasnim šta i kako i vele da oni to ne mogu vidjeti u računalu jer je to bilo 1995 godine a za pregled arhive treba im tjedan dana. Nitko ne potražuje ni po imenu vlasnika ni po adresi. I šta sad.
  4. Zahvaljujem na brzom odgovoru, samo mi još recite gdje je u zg gruntovnica, nikad ne znam razliku izmedju katastra i gruntovnice.
  5. Radojka

    Teretovnica

    Planiram kupiti kuću i provjerom u ZK vidim da ima teret. vlasnik je umro a nasljednici tvrde da je nekretnina čista. jel se ja mogu samo tako pojaviti u gruntovnici i tražiti uvid. Baš se i ne snalazim u tim stvarima a cijena je povoljna. gdje se to uopće može provjeriti?
  6. POznajem osobu koja je već desetak godina prijavljena u jednoj manjoj privatnoj firmi kao zaposlena a uopće ne radi. Znam da plaćaju sve obveze za njega ali mi je svejedno čudno. Zanima me smije li se to po zakonu i u slučaju inspekcije koje bi bile sankcije za tu firmu a i za "zaposlenika"
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija