Jump to content

Radojka

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Radojka objavio

    Teretovnica

    prvo hvala na pomoći. Uspjela sam saznat da rodbina ima dokument s kojim se mže brisati taj teret. E, kad sam bila u gruntovnici pitala sam jel ja mogu saznat tko je, gdje i kad digao teret nisu mi znali ili nisu htjeli reći nego su me uputili u banku da se ja tam raspitujem. Hvala bogu, uspjela sam doznati što me zanima, samo sam htjela reći da u toj gruntovnici nisam ništa konkretno saznala nego su mi isprintali izvadak isti kao na internetu. Još jednom hvala

    Teretovnica

    evo ovako, bila danas u gruntovnici i tamo mi isprintaju isto ono što i ja mogu naći na internetu. Dobro. Na upit kak ja mogu provjerit teret kažu da moram ići u banku i tamo pitati. Odem u banku, tamo objasnim šta i kako i vele da oni to ne mogu vidjeti u računalu jer je to bilo 1995 godine a za pregled arhive treba im tjedan dana. Nitko ne potražuje ni po imenu vlasnika ni po adresi. I šta sad.

    Teretovnica

    Planiram kupiti kuću i provjerom u ZK vidim da ima teret. vlasnik je umro a nasljednici tvrde da je nekretnina čista. jel se ja mogu samo tako pojaviti u gruntovnici i tražiti uvid. Baš se i ne snalazim u tim stvarima a cijena je povoljna. gdje se to uopće može provjeriti?

  1. POznajem osobu koja je već desetak godina prijavljena u jednoj manjoj privatnoj firmi kao zaposlena a uopće ne radi. Znam da plaćaju sve obveze za njega ali mi je svejedno čudno. Zanima me smije li se to po zakonu i u slučaju inspekcije koje bi bile sankcije za tu firmu a i za "zaposlenika"

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija