Jump to content

26miha

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je 26miha objavio

  1. Molim Vas da mi date savjet kome mogu uputiti pisanu pritužbu na rad i postupanje sa štičenicima privatnog doma za starije. Naime radi se o tome da im uskraćuju izlaske iz soba,ne griju cijeli dan, navečer im daju tablete za spavanje jer dežura vlasnik doma i ne želi i nezna postupati sa štičenicima itd i dr. Hvala! Pokušao sam putem inspekcija u Čakovcu i Varaždinu ali nije bilo nikakvih rezultata.

  2. Njegova imovina prenesena je katastarski i gruntovno na mene s danom kad je i sklopljen ugovor. U dom bih ga smjestio prvenstveno radi pružanja 24 satne medicinske brige o njemu pošto isti boluje od više teških bolesti,a i počeo se gubiti pa se bojim kad je sam. Stoga se nadam da neću imati nikakve probleme!??

  3. Molim VAs da mi netko odgovori na slijedeće: Imam sa mojim djedom ugovor o doživotnom uzdržavanju ali pošto se više ne mogu kvalitetno brinuti o njemu s obzirom na njegove godine (85) i njegove bolesti,htio bih ga smjestiti u dom.Interesira me dali to smijem učiniti s obzirom na ugovor?

  4. molim vas da mi odgovorite!!!! imam ugovor o doživotnom uzdržavanju sa djedom i bakom. baka je umrla i sad deda koji je star 84 godine na nagovor svoga sina želi prekinuti ugovor jer bi sin nakon 7 godina mojeg uzdržavanja htio dobiti kuću. šta mogu učiniti i kome se mogu obratiti za pomoć???????

  5. dali mi tko može reći kolka bi mi bila mirovina??????

    imam 13 mjeseci hv,status dragovoljca i 22.g. staža u mup-a sa benificijom. interesira me jer memup-ova komisija skinula zbog lječničkih razloga a ujedno obnavljam postupak za utvrđivanje hrvi jer mi je priznato manje od 20 % na temelju ranjavanja. u policiji imam zvanje viši policajac (šef smjene, dali se to posebno računa prilikom izračuna mirovine?????????

  6. recite mi dali mi se isplati ići u mirovinu i kako će mi se računati!!!

    imam 13 (1991-1992) mjeseci HV,status dragovoljca i trenutno manje od 20 % HRVI na temelju ranjavanja. također imam 16.g. u MUP-a (1993-2009). ove godine mi je dijagnosticiran PTSP,Pokrenuo sam postupak obnove za priznavanje statusa HRVI.

  7. Imam priznato manje od 20% tjelesnog oštećenja temeljem ranjavanja (HRVI),te sad moram ponovno obnoviti postupak uz novu dokumentaciju. Zanima me dali mogu sad predati i papire iz kojih je vidljivo da mi je dijagnosticiran PTSP, mada do sad na temelju toga nisam tražio ništa?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija