Jump to content

SEF_SALE

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Gle nisam se ja u nikoga zabio nit sam ikoga kad udario. najveci je problem sto je ovo malen grad a policija govna. i prvi put su me zauzstavili pijanog i dobio sam 6 mjeseci i od tad imam zabrane smao zbog tog sto vozim pod zabrana a ne zobg sranja da radim probleme. tak da nemoras ti meni pametovati stvarno, samo sam trazio pravni savjet AKO neko zna. jer mi se to sve cini malo nemoguce. a ne da mi ti takav mudar sad tu prosipas pamet
  2. trazio sam samo savjet a ne pametovanje. jer odvjetnik mi je rekao da je to nemogu na 5 godina pa me smao to zanimalo. al ocigledno da sam se na krivo mjesto predstavio. a sto se tebe pametnog tice imam a i c kategoriju tako da ja upravljam i dalje samo ne autom.
  3. E ovako ukratko cu objasniti. Nije bas da sam nevinašce. napravio sam dosta prometnih prekrasaja . ali to se dogadjalo prije otprilike 1-2god. i nakupio sam svakakvih prekrsaja a najvise je onih da sam vozio pod zabranom i sad se to nagomilalo i uzeli su mi vozacku na 5 godina pa bi htio da se posavjetujem mozda je neko ovdje upucen u to? sta mi je najbolje sad napraviti uzeti odvjetnika? zaliti se? sta napraviti i dali je uopce moguce uzeti nekome dozvolu na 5 godina? oni su meni jedno 7 prekrsaja zbrojili i nastavljali zabrane i kad se to sve preracuna ispadne da cu 5 godina biti bez dozvole.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija