Jump to content

lukeskywalker

Korisnik
  • Broj objava

    18
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je lukeskywalker objavio

  1. Također u PU Avenija Dubrovnik...
  2. TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!SRETNO!!!!!!
  3. Pa i nisu ti dali baš neko obrazloženje, nema zaposljavanja dok traje kriza. hm znači u narednih nekoliko godina nema zapošljavanja?! Bitno ti je ovo sto su ti rekli NOVIH zaposljavanja, a mi tu ne spadamo Jure moj. "Tvoj covjek" po polozaju u poreznoj visoko kotira ili je sluzbenik?
  4. Ma ja se mogu kladit da nikakav upit nije poslan nikome, a najmanje vladi. Navlače nas za nos. Kao da je sramota reč da nema ravnatelj i da oni nesmiju ništa bez njega. Čeka se ravnatelj da se vrati s godišnjeg i da potpiše rješenja ili što već. Be cool!
  5. Informacija o službenom vozilu 04. kolovoza 2009. Natječaj za javnu nabavu službenog vozila Audi A6 kojim se služi ministar financija Ivan Šuker proveden je tijekom prošle godine, dok nije postojala zabrana kupovine novih automobila. Proveden je otvoreni postupak javne nabave. Predmetno vozilo isporučeno je početkom 2009. godine, a radilo se o zamjeni postojećeg automobila koji je bio u lošem stanju i koji je imao preko 200.000 prijeđenih km. Isti slučaj je i s nama, isto ministarstvo sve isto, a ipak nije isto...
  6. Ma nemogu nam ništa, samo otežu. Baš sam čitao na ovom portalu o sudačkim vježbenicima koji su dobili rješenja o primitku i svako malo nekog zovu da dođu radit. Natječaj nemogu poništiti jel je rješenje konačno a za sve ostalo ih možemo tužit a to si neće dopustit...
  7. Upit vladi? O Jesus pa jel to moguće!
  8. Nisu dobili upute iz vlade hahahaha, pa kakve oni upute očekuju. Donesena je odluka o zabrani novih zapošljavanja i svatko tko je pročita vidi da to nema veze s nama. Ista je situacija s mnogim natječajima koji ovaj i prošli tjedan dobijaju rješenja o rasporedu, ali oni valjda znaju čitat što piše u odluci. Šta misle da će ih nazvat premijerka? Ma svašta, gdje su pravnici na godišnjem?
  9. Jel netko možda danas nazvao finu gospođu u kadrovskom? Ima novosti?
  10. Razgovarao sam danas s jednim pravnikom koji se cjeli žovot bavi državnom upravom i kaže da to nesmije utjecat na nas jer smo već dobili rješenja. To bi bili protupravno i dobili bi tužbu. Tak da me malo smirio. Uz to, za pripravnike nesmije bit zabrane.
  11. Nije valjda da ova današnja zabrana zapošljavanja vrijedi i za nas?
  12. Mislim ovo je stvarno too much. Pa da im treba 2 mjeseca da podalju svima rjesenja (znam da se salju tri puta), ipak je previse. Ako nazovemo za 2 tjedna, mislim da ce početak rada put 1.10. Ok kužim sve ide nekom procedurom, ali ne vjerujem da nije moglo brže. To me neće nitko razuvjerit.
  13. Pa organizirajte se već jednom! Iznajmite sobu!!!!
  14. Ma ne brini, natječaji koji su provedeni i za koje su stigla rješenja nemogu se obustaviti. Može se zabraniti možda otvaranje novih natječaja a i to je jako teško provest,jer uvijek treba ljudi. Ne brini.
  15. Bok ljudi! Jel netko zna jel ima šta novog?
  16. Ej bok! Da li ste nazvali kadrovski ili ste dobili tu informaciju od nekoga trećeg? Da li je ta informacija sigurno točna ili da probam ja nazvat? Pozdrav!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija