Jump to content

antetorca

Korisnik
  • Broj objava

    23
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. možeš li mi odgovoriti,molio bi te,sutra idem na komisiju na hzzo,neznam šta mi je ćiniti kažu da su dobili naputak ko ne prihvati riješenje da ga skidaju sa bolovanja !
  2. oprosti za velika slova,slućajno san tako napisao,pitao sam te samo zato što sam ćuo jućer od nekih ljudi,za taj dodatak...npr...ako mi budu izraćunali mirovinu cca..18ookn da se dobiva po nekom zakonu taj dodatak zato što sam bio dragovoljac ..
  3. ZATO ŠTO SAM BIO DRAGOVOLJAC 1991 GODINE ?
  4. Dali se dobina gardijski dodatak iako sam dobio profesionalnu mirovinu '
  5. i još molim te jedno pitanje..oprosti ako sam dosadan,novi sam u ovome... ako se žalim jel ću imati kakva primanja(mislim na 100 %)zato što sada još uvijek imam svoju plaću !! danas sam bio kod svoje doktorice i rekla mi je da se moram javiti na HZZO i piše da se treži VJEŠTAĆENJE ZA BOLOVANJE...JER ME SA OVIM RIJEŠENJEM MOŽE VRATITI NA POSAO ?
  6. NISAM DOBIO NIŠTA ZA SADA OSIM OVOGA,NEZNAM ĆEMU DA SE NADAM,DOBIO SAM OVO RIJEŠENJE PRIJE 2 DANA...
  7. U RIJEŠENJU PIŠE..da je povjerenstvo za reviziju dalo suglasnost na donesenu ocijenu(20 vojna-80 mir) da osiguranik prima naknadu plaće,za vrijeme bolovanja,prema propisima o zdrastvenom osiguranju.. da su ispunjeni uvijeti za priznavanje prava na invalidsku mirovinu zbog profesionalne nesposobnosti za rad iz članka 52 ZOMO... Kontrolni pregled određen je premačlanku 113 ZOMO i obavit će se u sijećnju 2011..... MOLIM VAS DA MI NEKO POMOGNE..DALI SAM PO OVOME U MIROVINI ?
  8. Molim za pomoć !! šta mi je dalje ćiniti .Dobio sam iz mirovinskog riješenje o invalidnosti,a još uvijek sam na bolovanju(primam plaću 100%)i šta mi je sada ćiniti sa tim riješenjem.Dali se moram javini na mirovinsko,HZZO,ILI NEGDJE DRUGDJE.... UNAPRIJED HVALA !!!!
  9. sa dva ćina gore bi bio stožerni narednik,a koji je onda ćin iza njega ?
  10. veteran,hvala ti na informacijama,danas sam bio u mupu i dobit ću valjda najniži ćin u policiji,kažu da bi dobio dva ćina gore da imam ostvaren hrvi.. jel možda znaš koji je to ćin ?
  11. dali se dobije možda kakva novćana naknada,kada se ode u mirovinu ?
  12. nisam još dobio ništa iz mirovinskog,samo sam dobio riješenje iz zg sa drugostupanjske komisije...da onda ćekam riješenje iz mirovinskog pa da onda odem u policijsku upravu ?
  13. nisam cijelo vrijeme bio u policiji tek od 1994 godine,1991 sam bio u hv-u,dali i u ovom slućaju imam pravo na ćin '?
  14. pa ja sam im priložio papire kada sam išao u prvom mijesecu na viještačenje.i šta da sada radim da idem u mirovinsko ili nešto drugo..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija