Jump to content

maxina

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Znam da je zamršena situacija, ali može li mi tko reći što bi bilo najpametnije napraviti, jer ni u jednoj stvari se dva suvlasnika ne mogu složiti i stalno daju dvostruke naredbe, čime ostale djelatnike dovode u užasno tešku i stresnu situaciju. S tim da je predsjednik uprave realan i radi za firmu, a član uprave je izmanipuliran i protivan je interesima firme... No što vrijedi predsjedniku što je predsjednik kad ne može ništa...
  2. U društvenom ugovoru nije specificirano. Dakle, ako sam dobro shvatio, odgovor je da ni predsjednik uprave ni član uprave ne mogu dati otkaz ako se ovaj drugi ne slaže? Pa to je stalna šah-mat pozicija! (jer se predsjednik i član gotovo ni u čemu ne slažu!) Kako izići iz takve situacije??
  3. Situacija je ovakva: d. ima dva vlasnika-suvlasnika s jednakim udjelima. Oni su ujedno i jedini članovi uprave i oboje imaju pravo zastupati društvo i pojedinačno i samostalno. Jedan od njih ujedno je i predsjednik uprave. Pitanje: može li član uprave dati otkaz nekom djelatniku bez odobrenja predsjednika uprave i može li predsjednik uprave dati otkaz nekom djelatniku bez odobrenja tog jedinog člana uprave? Stvar je dosta hitna. Unaprijed se zahvaljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija