Jump to content

tkalactomo

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. hvala na odgovoru, kolika bi cca bila mjesečna izdavanja u takvom scenariju (nalazimo se u baranji, ppds)?
  2. Naime, kolega i ja radimo u firmi koja se bavi web aplikacijama, nedavno smo došli na ideju da napravimo sami jedan web portal koji bi se bavio tematikom besplatnog oglašavanja, zarađivali bi od plaćenih oglasa(bannera) tvrtki na našem portalu, zanima me kako bi se moglo srediti plaćanje tih oglasa, dali bi morali firmama izdavati račun i stoga otvoriti svoj obrt? preferirali bi soluciju gdje to nebi bilo potrebno.. puno hvala na odgovorima
  3. Stvarno Vam hvala na odgovoru jako puno! Samo jos jedno kratko pitanje. Dali bitno mijenja cijelu proceduru to sto se taj plac jos sada vodi kao oranica? Mora li se mozda raditi nekakva prenamjena u gradevinsko zemljiste?
  4. Dobar dan svima! Evo ovako molim Vas za pomoc! Zivim na podrucju posebne drzavne skrbi, tocnije u Baranji. I tamo postoji pravo da mladi bracni parovi(neznam tocniju definiciju) mogu dobiti materijal za gradnju kuce ako imaju svoje zemljište. E sada kupujem plac bas danas, i imam kupoprodajne ugovore kod sebe, covjek je dugogodisnji prijatelj pa nije radjen predugovor i ostalo. Pa me zanima jer mi mozete pomoci gdje da idem redosljedno ukratko barem sam da dobijem uvid u cjelokupnu situaciju okvirno koliko mi treba jos financijski gledano novaca. Danas odlazimo kod javnog biljeznika ovjeriti kupoprodajni ugovor, onda koliko sam ja shvatio on sebi uzima dva primjerka,prijavljuje poreznoj, nakon toga se placa porez na 5% od procijenjene trzisne vrijednosti. Kada se treba parcelizirati i kada se daje prijedlog za upis prava vlasništva na nekretnini? Unaprijed Vam hvala!(nadam se da nije previse pitanja)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija