Jump to content

ciklama

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Tata je išao prije tri godine da riješi i proknjiži to zemljište, međutim, kako nije bilo odgovornog službenika, zamjenik je uzeo njegove podatke i rekao da će to srediti se, ali do danas tata osim rješenja o naslijeđivanju nema nikakvog drugog dokaza o imovini. Osim toga, cijena m kvadr. je u toj zabiti upisana kao 4kn. Sve je nejasno.
  2. Hvala na odgovoru, onda je najbolje da se spremi pa ode vidjeti šta može učiniti na licu mjesta. Pozdrav!
  3. Moj otac je naslijedio zemljište svoje sestre (koja je to uz 2 pastorka naslijedila od muža) u Grabovcu, općina Omiš. Živimo u Bosni.To je bilo 2oo2. god.Onda je 2006. god. primio poziv za podnošenje prijave za utvrđivanje poreza na promet nekretnina te osobno otišao da to obavi u Omiš. Prije toga je dobio i rješenje o uskraćivanju provedbe rješpenja o naslijeđivanju jer u njemu nije bilo svih traženih podataka. U Omišu nije uspio ništa uraditi jer referent koji to radi nije bio tu.Sad je dobio zapisnik s utvrđivanja tržišne vrijednosti nekretnina uz obavijest da mora platiti kaznu zbog kašnjenja prijave obveze te da zemljište ima vrijednost 108388,20 kn, a porez je 5%. Šta bi trebao uraditi, obzirom da to njemu ništa ne treba? Hvala!
  4. Pošto mi je sin izbrisao tu svoju narudžbu ili ugovor, nisam sigurna šta je to na šta je on kliknuo, ali kaže da je prijavio se samo e-mail adresom. Međutim, ja sam pročitala da internetski ugovori vrijede zakonski kao i normalni. Zar se mogu internetski ugovori potpisati?
  5. moramo li ovo platiti, oibzirom da mi se ovaj način privlačenja kupaca za te njihove sadržaje čini nepošten
  6. prije nešto manje od 10 dana, moj sin koji uskoro puni 14 godina i ne poznaje dobro engleski jezik, omaškom je poručio erotski 30-todnevni membership koji košta 60 eura, odmah je shvatio šta je uradio i rekao da neće kupiti, oni to međutim ne prihvataju, te sad nakon 7 dana traže još nekih 17 % više i prijete tužbom protiv korisnika IPadrese (nezaposlena sam majka koja sama odgaja 3 maloljetna sina)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija