Jump to content

marina04

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. hvala na odgovoru prvenstveno !!! ne kuća je u startu bila na svekrvi tj. ona je na vlasničkom listu a u zemljišniku još nije upisana, tako je i sa svim ostalim nekretninama... nije bilo nikakve darovnice !! a trag novca je takav da je sin dao majci novce ona kupila kuću itd...a inače je penzionerka bez ikakve ušteđevine !!
  2. puno hvala na odgovoru !! podnijela sam tužbu prije tri godine i još nismo imali ni jedno ročište!! sva imovina je stečena u braku i to u inozemstvu a ovdje sve šta je kupljeno, bilo je na tuđa imena odmah u startu, sad?? da li je to moguće poništiti tj. tražiti isto , jer je sve bilo bez mog znanja očigledno...na svim vlasničkim listovima je svekrva ili zet itd...a neosporno je da oni primanja adekvatna za to nisu imali jer ne bi te iznose zaradili za dva života..
  3. Da li je moguće doći do onog što mi zakonski pripada ,nakon što je bivši suprug stavio svu imovinu stečenu u braku na mamu, tatu, prijatelje.... i koji je najbolji način za to postići.. Odvjetnik kojeg sam imala ili si nije dao dovoljno truda ili nije znao.. a sad imam drugog pa jednostavno želim čuti koji je pravni način za dokazivanje istog najbolji i ima li ga uopće, jer kako čujem to je sve vrlo teško. Imamo i maoldobno dijete i upravo smo pred iseljenjem iz zajedničke kuće koja mu glasi na oca, a kupljena je našim novcem .
  4. U braku sam bila 5 godina i imamo jedno dijete , sva imovina koju je suprug zaradio, (ja nisam radila u braku jer smo živjeli u stranoj zemlji ) u vrijeme trajanja braka je na njegovoj majci !! I novac i nekretnine .Majka je penzionerka. Sada; zanimalo bi me da li je uopće moguće to i kako dokazati ? jer sam do sada nailazila samo na probleme parnicu za podjelu sam digla po okončanju razvoda prije tri godine a nismo ni jedno ročište imali još ! Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija