Jump to content

ivia11

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Bez obzira sto je dijete maloljetno???
  2. Molim vas dajte mi savjet KAKO?. Hvala
  3. Stan je kupljen prije 9god.,medutim nije prenesen sa bivseg vlasnika na mene u katastru.Bivsi vlasnik je preminuo(nema nasljednika).imam dugovanja prema drzavi,pa me zanima mogu li mi ovsiti nekretninu ako ista na sudu nije zavedena na moje ime,Porezna ima kopiju ugovora o kupnji te nekretnine.Bojim se da s djecom ne zavrsim na ulici,to nam je jedino sto imamo.
  4. Bilo bi dobro da malo pojasnite. U stanu nemam ništa vrijedno pa nemislim da bi im bio zanimljiv namještaj star desetke godina ako je samo to.
  5. Upravo sam saznala da su mi svi računu blokirani zbog dugovanja u obrtu koji sam zatvorila 2005 g.S obzirom da sam nezaposlene i da nemam nikakvih primanja zanima me koliko mi takva blokada može stati na racunima,nije valjda dok neumrem;((( Unaprijed hvala na odgovorima
  6. ivia11

    d.o.o.

    Hvana na odgovoru.Moja trgovina jos uvijek radi.Racun je blokiran i potrazivanja se namiruju preko mog žira na koju se uplačuju iznosi plačeni kreditnim karticama,ako vjerovnik pokrene stečaj dali idalje mogu funkcionirati na takav način ili firmu moram zatvoriti???Firma nema nikakvu imovinu.
  7. ivia11

    d.o.o.

    Hvala na odgovoru,ali molim te da mi malo šire objasniš ako pokrenu stečaj kakve posljedice mogu očekivati.Naime na firmi nemam nikakvih nekretnina imala sam automobil star 10 god ali sam to prije par mjeseci prodala.Što mogu od mene potraživati?? Hvala
  8. ivia11

    d.o.o.

    Molim savjet!!!Imam d. koji je u blokadi,trenutno od porezne uprave.Dug se skoro podmirio,ali sad sjedaju dobavljači.Kakve su sad posljedice,dali imaju prava na neke druge korake,jer nemam najeru jos zatvoriti poduzeće s obzirom da imam poprilicnu zalihu robe i od tog bi se dio duga mogao pomiriti.Kad smanjim zalihu pokrenula bih stečajni postupak.Imaju li dobavljači pravo pokrenuti stečaj moje firme i kakve su mi mogučnosti!!! Unaprijed hvala na odgovoru
  9. ima li kakav pravni put kojim bih to mogla izbjeci jer ponavljam trenutno nisam u mogucnosti to platiti a oni ne zele robu natrag.
  10. Kao d.. imam dugovanje prema jednoj firmi kojoj nisam izdala bianco zaduznicu.S obzirom da zadnje vrijeme poslujem otezano zanima me moze li mi ta firma moze blokirati racun bez bianko zaduznice(obavijestili su me da ce to napraviti),ja sam im ponudila povrat robe medutim oni na to ne pristaju.MOLIM ZA HITAN SAVJET!!!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija