Jump to content

ljut

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. točno baš se to dogodilo nisam odnio kopije uplatnica pa je zato i nastala tolika zbrka oko svega. zhvaljujem se na objašnjenjima lijepi pozdrav!
  2. kako sam i rekao i koliko se sječam dobio sam identično riješenje kao i od suda za prekršaje.Zato me i zbunjuje sve skupa.
  3. Zanima me dali je ovo po propisu i dali je legalno? Kažnjen sam od strane suda za prekršaje i to za prekršaj iz čl.18.st.1.Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji a po zahtjevu MUP-a dana 19.12.2006. zbog toga što sam se posvađao sa suprugom i što sam je ošamario,a zbog čega mi je i dan danas krivo i žao no šta je tu je. Kazna je iznosila 3000kn umanjena za 300kn a zbog toga što sam bio zadržan u pritvoru 48 sati do sprovođenja sucu pa je smanjena na 2700kn te sa još 200kn na ime sudskih troškova. Iste nisam bio u mogučnosti platiti u predviđenom roku pa sam ih platio tek nedavno i mislio sam da je ta priča gotova. Međutim od strane MUP-a sam nekoliko dana prije nego što sam platio gore navedene kazne dobio identično riješenje kao i od suda za prekršaje prije gotovo dvije godine stime da su njihove uplatnice bile na iznos od 3000kn kazna i 310kn sudski troškovi,smatrajuči da je sud zbog mog kašnjenja sa plačanjem putem policije ponovo poslao isto riješenje i uplatnice ovo drugo sam zanemario i bacio misleči da je stvar gotova. Ali kad sam neki dan dobio privremeno riješenje porezne uprave o povratu poreza u kojem stoji da umjesto prava na povrat u iznosu od 1356kn ja dugujem poreznoj još 1954kn i to zbog drugo navedenog riješenja MUP-a pa me zanima dali je to normalno da me i prekršajni sud i MUP kazne za isti prekršaj ili je ipak posrijedi pogreška? Zahvaljujem Vam na objašnjenju.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija