Jump to content

tuznasam

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ovako, prošle god u 7 mj bila sam na obavjesnom razgovoru u policiji zbog manjkova nastalih na inventuri god ipo ranije za koje me poslodavac optužio....nakon dva razgovora na kojima sam maksimalno surađivala više mi se nikad nitko nije javio. u stalnome sam strahu da će me tužiti, da li bi do toga već došlo da je policija ustanovila da sam ja kriva za manjak(koj nisam počinila)? inventura je bila polovicom 12 mj 2007, ja sam radila tamo još tri mj i otišla na porodiljni, može li me više uopće tužiti s obzirom da su dvije ipo god prošle i da ja tamo već dugo ne radim?
  2. a kako dalje ide postupak nakon razgovora u policiji? taj isti poslodavac na početku ove godine nije mi poslao ip obrazac koji sam tražila u knjigovodstvu, nije mi isplatio zadnju plaću, nakon te inventure i dalje sam radila kod njega kao da ništa nije bilo,i nikada nisam vidjela ni potpisala svoj ugovor o radu. da li mi išta od toga ide na ruku i mogu li ja njega tužiti za išta od toga, ako on mene tuži?
  3. na inventuri je utvrđen manjak, veliki iznos koji je nastao greškama u knjiženju vjerovatno, ne znam što bi dr. moglo bit jer ga ja sigurno nisam uzela. nakon te inventure ja sam u toj firmi radila još 3 mjeseca i onda pošla na bolovanje zbog komplikacija u trudnoći, a zatim i na porodiljni na kojem sam još uvijek. prije par dana zovu me s policije u vezi toga manjka, bila sam na razgovoru i maksimalno surađivala. e sada ja sam ponovo trudna i zbog svega toga sam pod velikim stresom...zanima me što ide poslije prijave policiji i može li me tužiti za manjak koji je nastao prije znači 1 godinu i 8 mjeseci, sada kada sam trudna
  4. da li me poslodavac smije tužiti za manjak na inventuri dok sam trudna? uz to već godinu i 4 mj ne radim tamo jer sam bila na komplikacijama i još sam na porodiljnom dopustu, a ponovo sam trudna
  5. ne znam da li ovo spada ovdje. poslodavac me prijavio policiji zbog manjka u firmi.manjak je ogroman, oko 600 000 kn. taj manjak je nastao vjerovatno greškom u knjiženju. ja osobno nikad nisam ni lipe uzela. bila sam na obavjesnom razgovoru u policiji i ne znam što sada sljedi. ja sam tu zaposlena kao osoba bez iskustva(to mi je bio prvi posao i tražila sam direktora pomoć jer ne mogu sama obavljati posao, koji je prije mene obavljala žena sa 30 god staža.on je stalno obećavao poslati nekoga, a ja sam se u papirima gubila...nije mi poslao pomoć. što da radim sada, što uopće sljedi nakon prijave policiji? trenutno sam na porodiljnom dopustu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija