Jump to content

sholky

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://sholky.fotozine.org
  1. Pa da, ali ako ja mogu doci do te plaze bez da ilegalno ulazim na bilo ciji posjed (tj. kretajuci se uz more), zasto bi mi uopce bilo vazno sto pise u prostornom planu i kako je tamo reguliran pristup do iste plaze? I opet, puno hvala.
  2. Cekaj, zakon kaze da imam slobodan pristup, zasto bi mi onda uopce bilo vazno sto pise u prostornom planu? Ako je prostorni plan negdje u suprotnosti sa zakonom, njihov problem, ukoliko ja mogu doci do plaze. Sad, u praksi je ona odijeljena zidom i to bi zakonski mozda bio problem, ali zid se da preskociti. I hvala puno, ovaj clanak 49. ne moze biti jasniji nego sto je
  3. Na jednoj plazi u Splitu koja je inace na zemljistu u vlasnistvu opcine nedavno je moju djevojku i mene cuvar potjerao s plaze jer "mi ne smijemo biti tu, to mu je posao" E sad, koliko ja znam pristup pomorskom dobru je 100% slobodan za sve bez obzira ciji je posjed i tko ima koncesiju, sjecam se jednog slucaja sa plazom na Hvaru koja je naplacivala ulaz, ali pravnici su rekli da s morske strane do te plaze smije svatko. Problem je, ne mogu naci nista konkretno u zakonu o pomorskom dobru sto mi kaze da imam slobodan pristup, a htio bih imati nesto isprintano sto cu ponijeti sa sobom ako opet idem tamo pa to lijepo pokazati cuvari i (nadam se ne) policiji. Zna tko konkretno gdje bi to moglo pisati?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija