Jump to content

maestral

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Evo izašlo je nešto u Slobodnoj Dalmaciji.. Ima tu svega!!! SLOBODNA DALMACIJA "rič za kič UVEZENA BEZ CARINE KAO “OPREMA DJEČJEG IGRALIŠTA” NEVIĐENI JE SADRŽAJ MALOG MISTA Mađarska fontana u Grebaštici Donjoj" između ostalog u tekstu Upravni odjel prostornog uređenja u Šibeniku kontaktira Zagreb i konstatira da za dječje igralište nije potrebna lokacijska dozvola!!! A u mjesnom odboru odgovaraju da će se djeca brčkati u fontani u kojoj voda pada sa visine od 5 metara... a imaju i lijepi pogled na obnažene kurtizane... Ne znaš da li bi se smijao ili plakao!! Najžalosnije je to što će to ostati samo slovo na novinskom papiru!!
  2. Zaboravili smo staviti ove lavove teške svaki po 2 tone, doduše u njegovom terenu..."ali izgleda da to nema veze - jeli u terenu ili na pomorskom dobru" !!! Neznamo što čovjek još ima na lageru???? Možda žirafu!!!
  3. Dana 22.04.2007. ostali smo šokirani Mađar poklanja stanovnicima Grebaštice Donje-Šibenik kičastu fontanu od bijelog cementa s nekakvim užasom od skulpture -stako-plastika. Par rimskih legionara sa kurtizanama... Pobliže Mještani su tu imali bočalište i stare tamarise -desetogodišnje koji su odnešeni.. Ljudi su ogorčeni i neznaju što bi??? Na terenu rade mađarski radnici koji nemaju pojima ništa objasniti , radili su i tu nedjelju - sigurno bez radne dozvole??? Cirkus od naše obale!!! A to je izgleda tek početak!! TKO JE NADLEŽAN U OVOJ DRŽAVI????
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija