Jump to content

gala09

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, molim za info. Suprug i ja imamo svatko svoje vozilo iako njegovo glasi na mene zbog bonusa 50%, jer na oba vozila imam bonus 50% no obzirom da je situacija sljedeća, ne znam što napraviti. Htjeli bi odjaviti to vozilo tj. prebaciti na njega darovnim ugovorom ali da njemu ostane bonus 50%. Ne znam da li ima veze što smo prijavljeni na dvije različite adrese iako smo u braku a htjeli bi to riješiti prije nego dođe do rastave braka jer ne znam kako u tom slučaju, da li onda on plaća punu policu? Hvala unaprijed....
  2. Poštovani, može vas biti sram! Ne znate kao prvo kakvo je stanje u obitelji!Nitko nikoga ne izbacuje iz stana jer za ostatak novaca može si kupiti još dva stana(ako želi-što i sama zna) a i ima i drugu nekretninu gdje može živjeti osim stana!A dalje vam ne bi govorila niti odgovarala na pitanja!I nemojte suditi unaprijed jer ne znate kakvo je stanje!-ovo je sad moj muž rekao,koji je evo pročitao komentar.Ja Bogu hvala sam imala razumne roditelje koji su se pobrinuli za svoju djecu!Očito vi nemate dovoljno kulture pa znate samo osuđivati!Pravi se našao javljati i osuđivati-pometite svoj prag prvo. Ja i dalje molim ako netko nešto zna da kaže.Hvala.
  3. lijep pozdrav!! molila bi za pomoć.jer nam je sve ovo novo i prvi put se susrećemo s time nažalost.mom mužu je umro otac,ostavinska rasprava je bila,gdje se sestra svog dijela odrekla u korist majke,tako da majka ima 1/2 na ime bračne stečevine i 2/3 a moj muž 1/3.On je tražio da ga isplati iz te 1/3 stana,ona neće nikako.To je kakvih cca 20000 eura.Pa ako mi netko ukratko može reći koji je postupak dalje.Na sudu se pokrene postupak razvrgnuća suvlasničke zajednice.Što sve treba za to.Da li to znači da će sud prodavati stan?Koliko se otprilike čeka i ako netko slučajno zna koliki su troškovi pokretanja?Nešto sam čitala da treba dobar razlog sudu zašto želimo razvrgnuće.Je li to točno?Svaka informacija je dobrodošla.Ispričavam se ako je već bila slična situacija.Hvala unaprijed.Trudna sam pa ne mogu biti puno za kompjuterom.Lijep pozdrav.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija