Jump to content

kkkkk

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. majka je tužbu podnijela u roku manjem od 30 dana,činjenica je da ja njoj ne branim da živi u stanu iz kojeg je otišla dobrovoljno. a kad to bude željela ja ću joj dati kluč ali dok ne živi u predmetnom stanu da li mora imati kluč od stana(ne osporavam joj posjed na stan već samo me zanima da li ću morati vratiti bravu na ulaznim vratima u prvobitno stanje)
  2. hvala , ali ona već 4 mjeseca ne živi u spornom stanu i nema namjeru da u njemu boravi već je ga svojevoljno bez prisile napustila , pa tako ako nije u posjedu stana moje je mišljenje da onda nema niti ometanja ili se varam
  3. Poštovani, majka mi je darovnim ugovorom darovala stan s pravom da može uživati u njemu do svoje smrti. Prije 8 mjeseci je kupila drugi stan i s mužem svojevoljno preselila u drugi stan. Ja sam nakon 4 mjeseca što je stan bio prazan kao vlasnica stana ušla u posjed stana i promijenila bravu na ulaznim vratima. Majka me sada tuži za ometanje posjeda. Jesam li u pravu i jesam li smijela zamijeniti bravu?
  4. kupila bih prvu nekretninu (građevinsko zemljište) na području od posebne državne skrbi 3.kategorija(nedovoljno razvijeno područje).Kakve bih mogla imati olakšice odnosno pomoć pri izgradnji stambenog objekta.
  5. ja i muž kupili smo 1/2 plac prije 40.god. odmah nakon toga smo se razveli i ja sam sama napravila kuću i ulagala u cjelokupnu imovinu. on se ponovno oženio te je prije 10 godina umro. kakva prava ima njegova poslijednja žena i dijete nad ovom cjelokupnom imovinom.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija