Jump to content

kkkkk

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je kkkkk objavio

  1. majka je tužbu podnijela u roku manjem od 30 dana,činjenica je da ja njoj ne branim da živi u stanu iz kojeg je otišla dobrovoljno. a kad to bude željela ja ću joj dati kluč ali dok ne živi u predmetnom stanu da li mora imati kluč od stana(ne osporavam joj posjed na stan već samo me zanima da li ću morati vratiti bravu na ulaznim vratima u prvobitno stanje)

  2. hvala , ali ona već 4 mjeseca ne živi u spornom stanu i nema namjeru da u njemu boravi već je ga svojevoljno bez prisile napustila , pa tako ako nije u posjedu stana moje je mišljenje da onda nema niti ometanja ili se varam

  3. Poštovani,

     

    majka mi je darovnim ugovorom darovala stan s pravom da može uživati u njemu do svoje smrti. Prije 8 mjeseci je kupila drugi stan i s mužem svojevoljno preselila u drugi stan. Ja sam nakon 4 mjeseca što je stan bio prazan kao vlasnica stana ušla u posjed stana i promijenila bravu na ulaznim vratima. Majka me sada tuži za ometanje posjeda. Jesam li u pravu i jesam li smijela zamijeniti bravu?

  4. ja i muž kupili smo 1/2 plac prije 40.god. odmah nakon toga smo se razveli i ja sam sama napravila kuću i ulagala u cjelokupnu imovinu. on se ponovno oženio te je prije 10 godina umro. kakva prava ima njegova poslijednja žena i dijete nad ovom cjelokupnom imovinom.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija