Jump to content

bluebb

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. danas mi je stigao prekrsajni nalog..osim 1000 kn novcane kazne pise da okrivljeniku se temeljem clanka 58. prekrsajnog zakona izrice zastitna mjera zabrane koristenja strane vozacke dozvole na podrucju republike hrvatske za upravljanje motornim vozilom "B" kategorije u trajanju od 6 mjeseci.. htio bi znati od kad krenu ti 6 mjeseci? i dali ja mogu napravit prigovor da se nesmije oduzeti stranu vozacku dozvolu hrvatskim drzavljanina.. hvala...
  2. petpetica,ne mogu vas zaboravit...ste mi pomogli.... sto se tice mentaliteta,ona zemlja koja mi je izdala voz.doz.ima super mentalitet..gledajte samo kako je vidjena na svijetu...cijeli svijet ju voli..ja mislim da jedan razlog ce bit...sto mislite? a za onaj zakon nisam se ja htio pravit"stari znalac"nego posto ste mi odgovorili u privatnu postu nisam znao dali smijem citirat vas... zao mi je sto ja sa vama imam taj odnos...
  3. ja mislim da i ako nisam se dobro izrazio da se kuzi sto zelim rec... sta ne? mozda jer se smije oduzeti stranu vozacku samo drzavljaninima EU..saznao sam taj zakon...to je greska policajca na licu mjesta..
  4. kuzim i slazem se da moj hr jezik je katastrofa...ali deniD recimi ako nisam se dobro izrazio sto je petpetica (kompetentna osoba)razumio da mi dao onaj odgovor??? hvala!!
  5. tko mi moze rec po cemu je petpetica rekao da mogu zaboravit stvar? please help!!
  6. stvarno ne mogu vjerovat na nacin kako ste reagirali!! ja sam pitao 2-3 prijatelja a oni su mi rekli da inace dobijes zapisnik i odredba na licu mjesta i onda doma ti dodje rjesenje postom nakon 10-100-300 dana,jer to ide na sud,a policajac pise samo zapisnik i odredba na kolko dana ce se privremeno oduzeti voz.doz... zato sam pitao kako ste vi zakljucili da su me "nekako" oprostili.. sorry!!
  7. what a fantastic answer!!! ali funkcijonira da dobis na licu mjesta R109 i R115 kao sam ja dobio..i te oduzmu voz.doz. na 1-3 dana i onda ti dodje doma rjesenje gdje pise kazna i na kolko mjeseca cu bit bez dozvole???? kako znas? su mi morali nesto rec kad su mi dali voz.doz.??
  8. ok: ja imam dvojno drzavljanstvo,a od 2008. imamprebivaliste u hr... na licu mjesta su me oduzeli voz.doz.i rekao sam da sam popio 1l piva u cjeloj noci a zadnja prije pola sata...(zaustavili su me u 05.30) u policiskoj postaji su mi dali nazad voz.doz.i rekli "oprez drugi put"!! nisu je nasli nakon 2 minute i im je bilo cudno, a onda su me pitali dali je to strana voz.doz. ja sam odgovorio da je i onda nakon 1-2 minute su je nasli.. HVALA!!!
  9. dobar dan..ovako: imam auto sa hrvatskom registracijom i talijansku vozacku dozvolu..prije 4 dana napuhao sam 0.71 promila i sa tolerancijom .061 promila..urucili su mi obrazac r109 (zapismik)i obrazac r115 (odredba) nisu mi nista rekli sto se tice kazne.. danas ujutro sam isao u policijsku postaju uzet voz.doz. jer su mi je oduzeli na 3 dana... su mi rekli da drugi put "oprez".. a nista vise.. kako sada?koko funkcijonira u hr?? HVALA UNAPRIJED!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija