Jump to content

maja1611

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. hvala, ali ako je već potpisan sporazumni da li on može to poništiti.Sad čekamo poziv od CZS, što ako se on ne pojavi na zakazane termine (ne živi više u istom mjestu). Koliko to može trajati?
  2. Molim pomoć ako je netko imao situaciju kao moja. Pokrenuli samo sporazumni razvod braka, oboje ga potpisali i predali na sud.Dobili rješenje suda i sad čekamo poziv od CZZS.Ali bivši je promijenio priču i počinje mi prijetiti odvjetnicima i oduzimanjem sina ( potpisao je da sin ostane meni,a sad promijena). Pitam da li je moguće da mi to napravi???
  3. Poštovani, molim za pomoč. Naime, suprug nije dobio plaće za 3 mjeseca, poslodavac se nije javljao, odjavio ga je bez suprugovog znanja. na kraju smo ga tužili da bi dobili svoje novce.poslodavac priznaje iznos duga, ali traži umanjenje za navodnu štetu.radi se o ceradi na kamionu koja se poderala na nevremenu. da li poslodavac može teretiti supruga, jer ovaj nije pokidao ceradu. nije kriv što je puhala bura i poderala komadić cerade. hvala unaprijed
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija