Jump to content

kuhar

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je kuhar objavio

  1. Priliko ukopa majke 1972g uplatio sam 2 grobna mjesta. Nakon puno godina sam došao do spoznaje da nemam 2 grobna mjesta . Po rješenjima iz 1999g ,2001g, i 2019 g piše da imam 2 grobna mjesta. Na moj prigovor i upit gdje je nestalo jedno mjesto komunalni redar je obavio uvid i utvrdio da je jedno grobno mjesto dim.200x150 cm. Kako godinama plaćam naknadu za dva mjesta odgovor je taj da se to računa kao 2 grobna mjesta ( kao postoji mogućnost ukopa jedan na drugi) Molim za savjet. Hvala
  2. prije svega hvala na odgovoru.upravo danas me odjavio tj raskinuo radni odnos.poduzeće je privatno i nema nikakvog viječa gazda sam donosi odluke pa tako i ovu.samo da napomenem da nisam dobio ništa na pismeno pa ni raskid ugovora o radu.još me zanima trbam li se javiti na burzu rada i od kuda da krenem. zahvaljujem na odgovorima.
  3. pozdrav.primio sam pravomočno rješenje za mirovinu koje glas:profesionalna nesposobnost za rad.poslodavac mi nije ponudio novo radno mjesto.več 10 dana ga tražim odjavu i radnu knjižicu on odugovlači stječem dojam da mi je ne želi dati.čitajuči predhodne postove važe li onni i za mene tj.imam li prvo na otpremninu ovo pitam jer sam došao do spoznaje da je jednostrano promjenio prijavu o plači tj. na niže.uz ostalo nije mi izdavao obračun plaće .konkretno pitanje je kakav je sada postupak tj.što da ja napravim i od kuda da počnem. btw.samo da napomenem da se poslodavac jako rijetko odaziva na moj tel.poziv. zahvaljujem na mogučim odgovorima i savjetima.
  4. evo da ponovim pitanje tko snosi trošak medicinskog vještaćenja za ocjenu radne sposobnosti. može li mi tko odgovoriti.pretražio sam teme na forumu ali nisam ništa našao.
  5. po zanimanju sam prof.vozać kako trebam obaviti procjenu radne sposobnosti već treći put.da li trošak snosim ja ili poslodavac.naime da malo pojasnim na procjenu me upučuje lječničko povjerenstvo.trošak baš i nije mali cca 600-700kn.
  6. davne 1972 u bivšoj jna sam položio vozački za profesionalne kategorije,pa se automatski steklo zvanje kv vozač cestovnih motornih vozila i upisivalo se u radnu knjigu.ja sam to smetnuo s uma.došlo je vrjeme odlaska u mirovinu pa na hzmio traže da to upišem imali kakvog načina.samo da napomenem da sam svo vrijeme radio kao vozač sve do2008 od kada sm na cc. ujedno tražim odvjetnika iz radnog prava ponude na pm.hvala
  7. kuhar

    posudba novca

    moja sestra je prjateljici posudila novac koja to baš i ne vrača po dogovoru ali ni ne bježi da se napravi neki dokument o posudbi pa, ako netko zna kako bi to trebalo biti napisano. hvala u ime sestre.
  8. pozdrav svima ja sam novi sapuno pitanja. radim kod poslodavca čije je poduzeće u blokadi više godina.nisu mi uplačivani doprinosi smanjena mi je prijava plaće bez mog znanja (plaće isplaćuje jako rijetko i to uglavnom na ruke ako ima novca a za taj sitniš ništa se ne potpisuje)pitanje je što mi je činiti. sada sam trenutno na bolovanju a,po isteku bolovanja on bi me poslao na burzu samo tako. samo da još dodam isplatne liste nisam vidio i ne sječam se kad. hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija