Jump to content

Lor

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. vi filozofirate, evo..i galamite, i uspjenili ste se. da, to nisu prijetnje tjeralicom, već vam se kaže što će uslijediti ako izbjegavate razgovor. tu vas se zove na razgovor, a što biste rekli da vas se poziva u svojstvu osumnjičenika tek? baš da mi je onda vidjeti vašu reakciju. policija vas tako kontaktira da vama i sebi olakša taj postupak, ne dovede vas u nezgodnu situaciju. više biste voljeli uhićenje i privođenje u PP? ajde, nebi bilo loše da malo smirite strasti. i zbog ovakvog načina pisanja i komunikacije, ja vam ne vjerujem da vi to sve uredno plaćate kako pišete. jer vi očigledno imate neko svoje viđenje plaćanja. i eto vam onda prijave. [/quo da,plaćam alimentaciju redovito,kupio sam sve potrebno za blizance kad su se rodili i sad kupim sve što treba ali ju ne želim ženit.i zato se pjeni.to je navodna prijava od 5.mjeseca,a oni tek sad reagiraju.a vi očito površno čitate postove i samo se pravite pametni.jer moje je pitanje bilo što ima policija sa alimentacijom.ne izbjegavam razgovor,samo sam se htio informirati.a vi potražite portal di se komentiraju Ante i Simona jer po vašem pisanju se vidi da spadate u žutilo.hvala onim normalnim i pametnima koji su mi pomogli,a vi glavu u pijesak.
  2. mislim, što volite filozofirati čudo jedno (i felixx skupa sa vama) lijepo vam je rečeno da je podnesena kaznena prijava po odvjetniku i policija sad provjerava navode te prijave ako vi plaćate sve uredno kao što tvrdite, nema razloga ne biti kooperativan i dogovoriti razgovor sa policijom u kojem će te reći sve što ste i ovdje i ujedno dokumentirati to svoje plaćanje. i gotova stvar ovako doista može za vama biti raspisana potraga, jer se radi o kaznenom djelu za koje se postupak vodi po službenoj dužnosti. sami pravite probleme koje možete izbjeći. ko filozofira?jeste vi pročitali o čemu ja pišem?pozivi ocu djece i njihovoj baki od strane "policijske službenice" na mobitel uz prijetnje tjeralicom?!!a koga to policija kontaktira telefonom?
  3. predstavila se ali pitanje je li pravim imenom,broj je sa MUP-a,provjerio sam ali to je mogao bilo tko otamo zvat na njen nagovor.hvala vam.
  4. redovito plaćam alimentaciju za blizance u iznosu od 2000kn,svaki mjesec redovito.službeno sam odsutan i nisam u svom gradu.zvala me službenica MUP-a,tako se predstavila,da ja ne plaćam alimentaciju i da je odvjetnik majke predao njima kaznenu prijavu.koliko sam ja upućen to se predaje sudu,a ne policiji.provjerio sam broj,od MUP-a je.zvali su me na mob.koji niko nema,zvali su i moje roditelje.izričito traže da pod hitno ja osobno dođem kod njih na obavjesni razgovor ili će zamnon raspisat tjeralicu,tako mi je ta osoba prijetila.ja nisam u mogućnosti još neko vrijeme doći to napravit,ne pristaje da donesu moji roditelji.mojoj majci ta je službenica zaprijetila ako pod hitno ne dođem da će napisat nalog za tjeralicu i da će me tražit.to je umobolno jer ja alimentaciju plaćam redovito ali majka moje djece je poremećena osoba i neprekidno mi zagorčava život.da li moram dolazit i prekidat službenu odsutnost ili mogu moji roditelji kod odvjetnika bez moje punomoći?usput,kad su došli vidjeti unuke bili su sami bez nadzora u dvorištu bez ograde,blizu ceste,a još nemaju dvije godine.ona je bila u kući.moji nisu stigli slikat tu situaciju.da li MUP reagira zbog alimentacije ili mi se opet neko igra sa životom?
  5. stvarno se trudim i bio sam više nego fer prema njoj.i moji roditelji.oca mi je spremila u bolnicu kad ga je napala,skoro je umro od infarkta.
  6. Hvala,Gringo.Teško je to,imamo blizance,dva sina i vesele se kad me vide,a ona me pred njima sa svojom mamom napada bez razloga i oni počnu plakat,srce mi se slama.Pozdrav!
  7. Napisao sam skraćenu verziju,a što sam prošao od trudnoće do danas,mogao bi knjigu napisati.Dva posla sam zbog nje izgubio jer je dolazila tamo i radila scene.Sad sam na visokoj poziciji u jednoj firmi i imam curu sa kojom se planiram vjenčati,podivljala je.Ako odselimo u drugi grad tek tada neću viđati djecu.Centar za socijalnu skrb ne želi reagirati,a sutkinja me nije htjela saslušati na raspravi za alimentaciju.Htio bi izbjeći dugoročna natezanja po sudu jer znam da od toga nema ništa.
  8. Imam blizance sa ženom s kojom sam bio nekoliko puta,veza bez obaveza.Tvrdila je da uzima kontracepciju,a ja naivan sam joj vjerovao.Bio sam fer prema njoj(zapravo lud)i odmah sam bez riječi priznao djecu(bez dnk analize).Rekao sam joj odmah na početku da ne želim sa njom brak ali ona pa i njena majka to nikako ne žele prihvatiti.Djeca će uskoro imati dvije godine,ne pridržava se odluke centra o viđanju djece,skriva ih,prijeti meni i mojim roditeljima zajedno sa svojom majkom nebuloznim scenama,očito ima psihičkih problema.Plaćam redovito alimentaciju 2000kn.Ovih dana dva puta su meni i baki djece(mojoj mami koja joj je kupila sve od kolica na dalje za blizance)napravile scenu i vikale na dvorištu pred susjedima na nas,nisu nam dale djecu vidjeti i onda je njena mati rekla meni:Htio si slobodu,skupo ćeš je platiti!A ona da će me prijaviti policiji da sam je napao i tražit susjede da svjedoče.zbog galame koju su iscenirale,a nas šokirale.nisam htio zvati policiju zbog djece jer bi vjerojatno pozvali centar i ko zna gdje bi malene odveli,toga se bojim.ne žive sa njom u zdravom okruženju,a ona je očito spremna na sve.što da radim,a da ne bude na štetu djece?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija