Jump to content

konsuelo

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Jel bi mi mogao netko napisat odvjetnike koji se bave obiteljskim pravom? Nikakvu preporuku ne tražim nego samo imena onih koji se bave obiteljskim molim lijepo...
  2. Velik ured, na trgu... Neznam puno, al frend je tamo radio,ono što je rekao je da u ugovoru piše da radiš do 19h, nije neka atmosfera...na razgovoru gledaju ocjene i prosjek studiranja(što meni osobno govori puno o uredu). Znači trebaš biti samo štreber, eventualno engleski traže, ostale kvalitete kao inteligencija i dr.karakteristike njima nisu bitne, pa prosudi sam!
  3. Što mi preporučate za prebacivanje nekretnine sa oca na svoje dvoje djece, ugovor o darovanju ili ugovor o doživotnom uzdržavanju?
  4. Postoji li zakon koji zabranjuje prodaju nekretnine dvaput? Prvi put je (davno)prodana firmi koja je propala pa su se zagubili dokumenti, a drugi put nekoj obitelji. Kakve su kazne?
  5. MOLIM sve koji bi mogli pomoći savjetom da kazu što napraviti sa bratom od oca koji se ne želi odreći svog nužnog nasljednog dijela, za razliku od ostale braće i sestara, u korist mog oca. Svi oni su dobili svoje kuće ili stanove od roditelja, i njihova je imovina sva upisana i riješena u knjigama, jedino naša nije, a on jednostavno odbija dati svoj potpis (koji bi kad bi došlo do procjene vrijedio i do 50 000e. Da li postoji neki zakon koji bi mu zabranio taj nužni nasljedni dio, premda po priči čujem i od roditelja i drugih da je majku zanemarivao godinama(15god ju nije posjećivao), a kad je završila u bolnici ju je skoro i udavio, iako je dobrostojeći nikad nije dao ni lipe za uzdržavanje majke, tu brigu je u potpunosti preuzeo moj otac. Što napraviti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija