Jump to content

ShadowSpirit

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. I ja mislim da je tako, iako nisam pravnik. Međutim, mislim da nema svrhe da podnosimo prijedlog za ocjenu ustavnosti, jer on je već podnesen od strane predsjednika i nekih drugih stranaka i osoba. Mislim da na temelju prijedloga nećemo ostvariti povrat plaćenog poreza, već je potrebno podnijeti ustavnu tužbu, a problem je kako popuniti već ranije spomenute točke tužbe. Zanimljivo je kako nam nitko od pravnika ne želi pomoći, jer naravno očekuju da im uplatimo 5.000,00 kuna za nekoliko rečenica teksta (danas se u medijima govori o ovoj cifri ako sve damo da nam složi odvjetnik). Trebalo bi javno objaviti popunjeni obrazac ustavne tužbe, pa neka svi koji žele imaju mogućnost na taj način ostvariti svoja prava.
  2. Ovo u Jutarnjem je samo dio ustavne tužbe. Ima li netko popunjen obrazac ustavne tužbe koji je objavljen na stranicama ustavnog suda? Sporno je što pisati pod točkamaII, III i IV, te da li treba osporavani zakon kopirati i ovjeriti kod bilježnika ili... Zar nema niti jedan pravnik da nam pomogne?
  3. Na stranicama Ustavnog suda postoji prazan obrazac ustavne tužbe. Može li nam netko pomoći oko popunjavanja točaka II, III, IV i V ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija